Diery sú celkom fajn, Vám poviem. Mám jednu malú v peňaženke a minule v čase núdze o pol deci som tam našla dve eurá. Potom mám deravé topánky, lebo ľaľa frajerina, dobšinské kopce, otras mozgu má ale nič mu nie je A nesnežilo ešte. Tašku mám zas prepálenú (rátame za dieru) a obliatu nejakým sajratom.

Aj na mňa minule ľudia na stanici dávali judging pohľady, ale hovorím si only dží ou single dí (sorry že mu beriem meno nadarmo) ma môže súdiť, že chodím už naozaj ako bezďák.

Potom mám tú dieru dole, čo ženy mávajú a preto volám o pol štvrtej noci nebývalým nebudúcim či nejdú na pivo (či netflix a čil sa tomu dnes hovorí).

A dieru v tom onom .. bicom nástroji. Buch, šuch.

Lenže zo všetkých dier sa mi stala tá najlepšia diera, ktorá sa môže prihodiť.

DIERA v zube.

Taká diera v zube schová všetky ostatné diery do diery.

Koniec depresiám a spíjaniu sa do nemoty, koniec rozflákaným peniazom a cudzím posteliam, koniec obžierania sa a neexistencie zubnej kefky !

Diera v zube všetko vykryje, jazyk už mám dorezaný ako prechádzam po tej ostrej hrane - ani fajčiť mi nechutí tak ma to štipká... a mozog sa nezastaviteľne rúti v ústrety tej vypadnutej blombe a na nič iné mu nezostala kapacita.

Počkám pár týždňov - rozumej mesiacov - nechám to zahniť, zájsť do extrému a potom keď už bude situácia dosahovať klimax ...

+

zájdem MOŽNO k zubárom.

+

Because that´s just how i roll, lebo tak to robím - v láske aj dentálnej hygiene, neviem svoje návyky vylepšiť a tak mám zas deravé zuby a seba mám chuť obesiť na dentálnej niti lebo furt trčíš z môjho deravého zuba a to si ešte nikto nedovolil ... nech ešte trochu zhnisá ...

+

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár