Verili by ste že to trvá skoro 3 hodiny?
Veľmi známy titul hoci naozaj postarší - rok výroby 1998 .. (už som mala štyri roky )
Včera sa to nejako dostalo do môjho nočného programu. (Pozn. pre mňa - Nabudúce si pämataj že 1 balenie tabaku nemáš sfajčiť na 1 posedenie. Dôsledok : pulzujúce bolesti v oblasti koreňa nosa. A vôbec.. čert aby bral tie vodné fajky !!)

A vôbec ma nebralo na spanie ! Dokonca aj bolesť hlavy ustúpila... určite som to už predtým videla, ale dosť dávno a ak sa mi vtedy tento film nevryl do pamäti tak tentoraz určite.
A pre milovníkov mysticko-romantických drám je to ako pre môjho otca maďarská klobása - jedným slovom lahôdka. Plus sa málokedy smejem nahlas, ale keď si Joe pýtal na zasadaní rady ešte sušienky musela som sa zasmiať.
Nebudem sa rozširovať o fyzických kvalitých Brada Pitta .. napísala som fyzických ? Myslela som hereckých
Ak ste tento film ešte náhodou náhodúcou nejakou nevideli tak si to určite pozrite... ak nič tak vás položí na lopatky vynikajúci soundtrack. (Určite sa nájde niekto kto to nevidel, no všetci sa čudujú, že som nevidela Requiem for a Dream - teraz sa čudujete, však? - určite si to pozriem, hneď čo mi opravia fan na grafike, ktorá takmer zhorela pochovaná pod chuchvalcami prachu ... krutý to osud !!)

V skratke, alebo možno aj trochu obšírnejšie...
lebo moje blogy bývajú skurvene krátke s prepáčením za výraz
Predstavte si, že by jedného dňa za vami prišla smrť, lebo chcela poznať svet a ľudské starosti aj slabosti .. aj radosti. Ako arašidové maslo, alebo na Slovensku skôr nejaké vypálené ovocie.. alebo ešte lepšie.. vypálené stromy (robotnícke mojitooo sprite+borovička)
A tak smrť spoznala lásku. Smrť s tvárou Brada Pitta sa zamilovala.. ale ako to už v býva (a najmä v tomto štáte, ale očividne aj Američania s tým bojujú! smrť si tiež nemohla vziať dovolenku na dlhší čas. A čas beží ako Usain Bolt keď chce. (A keď čakám na autobus tak zase ako starý fajčiar po operácii kŕčových žíl !)

Dokonale preexponovaný (wtf? ) satyricko-ironický pohľad na smrť a jej vzťah k nám všetkým.
- Zoznámte sa .. toto je Joe.
- Joe aký?
- ...Black.
Joe Black.

 Blog
Komentuj
 fotka
ssnehulienka  20. 8. 2010 17:54
páči sa mi ako píšeš, v čomsi sa mi podobáš na mňa
 fotka
sihashi  21. 8. 2010 15:52
vďaka no neviem posúdiť, či sa podobáme, musím si prečítať pár tvojich článkov.
Napíš svoj komentár