Vždy keď pozriem z okna, tak ma div nedrbne a cukne mi v ruke smerom k skrini so zimným oblečením.

Dobre, mám všetko oblečenie v jednej skrini ale prečo tomu nedodať trochu pompéznosti

Čo sa týka októbrového počasia najviac asi prší do topánok sezónnym prevádzkárom.. sme si teda aspoň hovorili kým nepriatiahlo odkiaľsi z fleku 200 Írov aj so svojimi 80 karavanmi, 20 dámami čo vyzerajú akoby utiekli z blázninca v latino štýle čo stojí niekde za polárnym kruhom.
Znie to bizarne ja viem.

Ale len tak si viem totiž vysvetliť prečo by si niekto obliekol podprsenku a minisukňu vystrihnutú z reflexnej vesty nato si dal ešte nejaký lesklý šifón a v tom celom vyliezol von keď je asi 10 stupňov.

Si nerobím srandu..
Možno to znie trochu divoko, ale bolo to už aj v správach. Obsadili trištvrťku beztak miniatúrneho kempu na našich milených Slnečných Jazerách a odohnali českých turistov. Kto si teraz bude dávať gofry "napul" .. a cigánsku rozrezať " na tři kousky" .
Musím povedať že Čechov(nič proti, aj medzi Slovákmi sa nájdu také typy) mi teda vynahradili fízli ktorí sú v hustote asi 5 na jedného Íra.
Kam sa pozrieš samá zelená aspoň to pekne kontrastuje s tou ryšavou a pehami. Mimochodom poznám už aspoň jeden írsky zvyk a to je drbnúť poháre o stenu keď sa dopije.

Ale zvykám si..
Mám novú prácu. A tak som poslala do piče Tesco aj z ich pravidlom tri P (pozdraviť, pdačo a poďakovať) a ich pravidlom večného úsmevu a zamestnala sa v kaviarni ktorú vlastní vraj bývalý mafián a prenajal ju takému 150 kilovému večne spotenému týpkovi čo má pod každou pazuchou jedno malé decko a za zadkom ženu ktorá pripomína skôr kopu strií s dvomi dojčenskými fľaškami miesto pŕs a nikdy nekončiacim PMS.
Ale má zlatú kartu v Metre a to mu podľa neho asi na podnikanie úplne stačí.
Kým mi platí tak mu to do očí síce nepoviem, ale príde chvíľa keď mi rupnú nervy a asi mu rozdrbem ten presso stroj čo stál vraj toľko ako nové auto. Možno jeho auto.

Je to tu celé dosť bizarné.
Aj keď ma nadšení tínedžeri, ktorí "neskutočne a neskonale" milujú leto asi utlčú fľašami od destilátov nižšej cenovej katégorie, neskutočne sa teším na zimu, keď sa budem brodiť cez dva metre snehu v nepremokavých čižmách ktoré sú dokonale hydrofilné, s hrnčekom kávy, ktorý v autobuse najskôr roztlčiem alebo vylejem na rozpísanú esej, a páliť si cigaretku na zastávke, kde strávim asi 20 minút, zatiaľ čo cestári si budú ešte doma rozbíjať vajíčka na praženicu.

A to som nespomenula týždeň strávený v Londýne, ani barmana čo má každé oko inej farby a dokonca ani môjho dutého kolegu čo v jednom kuse melie o zámkovej dlažbe...
Bolo by toho skrátka na jeden blog príliš.

 Blog
Komentuj
 fotka
anussqqa  13. 8. 2011 10:26
Nezávidím, rok som prežila v Írsku a vždy som tvrdila, že majú v krvi niečo, čo ich robí napoly jebnutými :/
Napíš svoj komentár