Treba osláviť.. navrhujem v nejakom z fajnových dedinských klubov, kde je možné pretancovať celú noc so starými degešmi, ktorý vás budú lákať na slová : "mám peniaze, baby podťe tancovať, mám peniaze" ..
Chytať sa za hlavu, kto len môže byť DJ, keď púšťa také kokotiny, že sa na to nedá ani len kývať do rytmu alebo si kúpiť nejaký ten "povzbudzovák" ktorý vás bude stáť priemernú brigádnickú výplatu.
Alebo čakať kým sa extrémisti pobijú s usporiadateľmi, usporiadatelia s náckami, alebo náckovia medzi sebou.
Toľko možností, ako sa zabaviť na dobrej diskotéke..
Čo sa ale kladov týka, aj keď vám tam nezahrajú práve "váš žáner" , ak promotér neni kár a zaplatí zvuk aký má dá sa natriasaním všetkých častí tela minimálne odreagovať ak už nie zabaviť.

Priznajte si, že pogo nie je tanec!

A ak si moja nádcha alebo ten svinský dusivý kašeľ, pri ktorom sa klátim k zemi myslí, že ma prinúti stráviť dnešnú noc doma, tak je veľmi naivný.
Len si pamätajte základné pravidlo, že sa musíte s tou hudbou zžiť.. nie je nič horšie, ako človek duchom neprítomný, čo sa neustále obzerá a očividne sa len sporadicky natriasa niekde absolútne mimo rytmu.
Dajte diskotékam ešte šancu... heey girl shake it, shake it.. i wanna see u make it!

A prestante nosiť tie divné veľké okuliare, ak nemáte problémy so zrakom.
Sheesh!

 Blog
Komentuj
 fotka
motorbreath  27. 8. 2010 14:09
Priznajte si, že pogo nie je tanec! - ak neni pogo tanec tak potom ani brejkdens, sak sa len na hlave tocia a metaju na zemi ako keby mali epilepticky zachvat
 fotka
sihashi  28. 8. 2010 18:04
to nebolo myslené v zlom... ale keď sa niekto pokúša pogovať aj na waka waka .. no neviem.. plus ak ti pri tanci rozbijú hlavu, vytrhnú piercing alebo ťa udupú na zemi .. čoho som pri pogu svedkom bežne.. tanec? no dobre, dajme tomu.
Napíš svoj komentár