A tak hádžeme veci za hlavu a vôbec si neuvedomujeme že ich hádžeme rovno do hláv tých čo nás nasledujú.
Bum, televízory, au, žehličky, drb, autá ... Hocičo čo príde pod ruku vzápätí letí kamsi ďaleko. Len tak pre istotu - veď stále je niečo novšie - 3G a 4s a Galaxy a kopa takých istých sračiek len v novom obale s ešte väčším displayom - ktorý väčšine aj tak slúži len na obzretie štádia v ktorom sa nachádza jebák na ich nose.

Celkom to vami otrasie, keď vás do ksichtu trafí celý taký starý obal, ktorý niekto vyzliekol. S vlasami aj s kožou, gaťami, botami - všetko je tam - aj zopár neuronóv ktoré neboli kompatibilné s dubstepom tak radšej s hrdosťou odumreli aby sa pomstili svojmu majiteľovi.

Viac sa ale pomstili nám ostatným.
Lebo v poslednom čase sa len potkýnam o zvlečené kože ako v horore a snažím sa ich priradiť k staro-novým jadrám, ktoré sa stále potulujú po uliciach ale akosi ich nespoznávam a tobôž že by spoznali oni mňa - vari prečíta iPad disketu?

A Hipsteri nám všetkým kazia meno.

Nuž neviem. Neviem čo s tým - rozbalený produkt vám už aj tak nikto nereklamuje, a kto by sa s tým jebal - strkať to naspäť do krabice keď to tam aj tak už nepasuje. Zase raz to odhodíte - funguje to trochu ako matriošky. Potom to niekto zdvihne a zase vyhodí a je to čoraz menšie a menšie - až nakoniec z toho nezostane nič.
Alebo teda pardón hovno.
Nič je dnes ešte stále pomerne luxusnou komoditou oproti tomu čo sa stáva z niektorých ľudí.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár