Dneska som oznámila že si idem dať rozťahovák do pravého ucha a od metroška Martina som sa dozvedela že to je na babách nechutné.

Asi si nevšimol že on nie je práve cieľová skupina ktorú chcem zaujať.
Vlasy aspoň pod lopatky - mierim asi niekam tam.
Ako vážne - čo máte proti dlhovlasým chalanom? Počúvam že to sú len feťáci a metláci - a čo naši praveký predkovia?
Plus budem chodiť tak mesiac alebo dva s klom v uchu.
Dúfam že si jebnem rozťahovák z fima a celé ucho bude v piči. Ale sú aj takí čo tam nosia ceruzky a štetce... alebo konektory zo slúchatiek.Jeden chalan dokonca nosil skrutku - že vraj sa lepšie zatáča ako posúva.

Takže keď už mám chodiť s klom v uchu a obliekať sa do kože - prečo si nezohnať pravekého muža? Založíme oheň na Železnej Studničke a opečieme dáke špekačky z Tesca.

Plus by každému bodlo pár dní bez vymývania mozgov cez internet alebo cez telku - viete koľko problémov by vám odbudlo? - Napríklad taký vlastenecký zákon. Ani by ste netušili že niekto takú pičovinu vôbec vymyslel.

A takto to každý (ešte stále) rieši. To som tu posledný mámvpičista ktorému je jedno či to prejde alebo nie? Hymnu budem spievať asi tak ako chodím do školy aspoň 5 minút pred zvonením - raz za rok. A aj to pri hokeji...

Zdrhla mi téma - fuck - poďme naháňať mamuty. Veď sa obzrite okolo seba - všetci naokolo sú neandrtálci. (Dúfam že nemáte okolo seba práve rodinných príslušníkov ) Len si to priznajme že tento svet speje síce do technicky vybaveného ale predsa zadku.

 Blog
Komentuj
 fotka
1smajlik13  25. 4. 2010 10:56
velmi peky clanok A presne co maju seci proti krasne dlhym vlasom
 fotka
sihashi  25. 4. 2010 11:14
dik - my si zastaneme setkych dredatych, copatych, vlasatych!
Napíš svoj komentár