\"Odsudzujeme Jacka Sparrova za...\"
\"Tak Jack to schytal.\" Pomyslela si ked prechádzala parkoviskom kde sa konal súd.
Jackovi svedkovia boli akési jeho znetvorené zle \"ja\" a Willy Wonka. Stále jej táto súvislosť neprišla divná. A už vôbec sa nepozastavila nad faktom že všetci v okoli boli dobrí či zlí démoni a iné rozprávkové postavy, rôzneho druhu a charakteru. \"Zlý\" Sparrow prišiel až ku nej a chytil ju za rameno. Tvár pritisol až k jej nosu a precedil cez zuby že ma ostať a svedčiť v Jackov prospech.
Odtrhla ho od seba tak prudko že padol na zem a odplazil sa na miesto kde bol predtým.
Prechádzala ďalej a zrazu z davu vyšiel mimoriadne škaredý, hnusný, zlý a nebezpečný démon a začal na ňu ukazovať a niečo vykrikovat.
\"A je to tu...\" povedala si a rozbehla sa do vnutra obchodneho domu, ktorému patrilo parkovisko na ktorom sa toto všetko odohrávalo. Bežala po eskalatore smerom do videopožičovne kde ju čakali jej komplici. Skočila za regál v oddelení Komédií kde na ňu čakal Drew a podal jej špecializovanú pušku, ktorá mala byť jediným nástrojom ktorý mohol démona ktorý bežal za ňou zničiť. Postavila sa ku inému regálu, od ktorého mala krásny výhľad na dvere z ktorých mal démon vyjsť. \"Funguje to?\" spýtala sa Drewa rozochvelým hlasom. \"Malo by, nenašiel som na nej žiadnu väčšiu závadu....\"
\"No, je to naša jediná nádej.\" poznamenala a sústredene čakala s puškou v úrovni svojich očí.
Vtedy sa dvere otvorili a démon vošiel a rozhliadal sa. V momente ked ju zbadal, stlačila spúšť.
Všetko akoby zamrzlo. Nič sa nestalo, puška nevystrelila, spúšť bola zaseknutá a démon sa stále blížil....

Ked bol už pri nej zneužila zbraň aspon manualne a dva krát mu nou vrazila poriadnou ranou do hlavy. Stratil rovnováhu a zrazilo ho to na zem. Chytala ju panika a bezmocnosť, fakt netusila čo robiť. Démon už bol na nohách a začal hovoriť svojím hnusným slizkým temným hlasom:
\"Vzdaj to. Už nemáš šancu vyhrať. Si sama, pozri na tých zbabelcov čo sa schovávajú pod stolom a za regálmi. Nepomôžu ti. Zabijem ťa a ich hned potom....\"
Vedela že sa snaží iba ju zneistit a takisto vytiahnut jej priatelov zpoza ich skrýši....vtedy jej došlo že predsa, každý démon musí mať spôsob akým môže byt zničený. A ak taký este nikto neobjavil bude prvá. Ale kým jej hlavou prechádzali tieto myšlienky a snažila sa prísť na to čo ma urobiť, sa jeden z komplicov vzoprel jej rozkazu, v žiadnom prípade neukazovať a tak zbadala hlavu rakovinou poznačeného Garyho vykukovať spoza stola. Bola v pasti lebo si nemohla bez plánu dovoliť robiť akékoľvek prudké pohyby alebo hluk ktorý by ho na Garyho upozornil. Začala ustupovať aby išiel za ňou. V zadnom vrecku si nahmatala kovový pilník na nechty. Rozhodla sa že slepý síce môže byť stále nebezpečný ale aspon ho oslabí a zdezorientuje. Vrazila mu pilník do oka. Na ruku jej vystrekla nechutná mazlavá tekutina. Rozzúrený démon okolo seba začal mlátiť vytrhol si pilník z teraz už takmer prázdnej očnej diery a hodil ho na zem. Začal sa po nej sápať a bol nebezpečnejší ako doteraz. Pilník bol za ním. Ledva ledva sa mu vyhla a zdvihla pilník. Vyzeralo to zvláštne ked jej jediná zbraň bola teraz len obyčajný pilník na nechty a už si pomaly začala predstavovať epitaf na svojom náhrobku. Riskla to a vrazila ho démonovi aj do druhého oka. Znovu spadol na zem a ručal od bolesti. \"Gary! Nôž!\" Zakričala a vzápätí chytila letiaci nôž. Vrazila ho démonovi do krku. Stále ale žil. Vytiahla ho a vrazila mu ho skoro do každej časti jeho nechutneho tela.

Začínal vyzerať tak bezbranne až jej ho skoro bolo ľúto, ale vedela že toto musi dokončiť.... Doslova chradol a rozpadal sa na kúsky..... Keď celý tento proces skončil ostali už iba zbytky jeho tela.
\"Spálte to.\" Rozkázala ostatným a klakla si vyčerpanosťou na kolená.... Zťažka dýchala a z nechuťou si otierala špinavé ruky do nohavíc.....
Zrazu pribehla Aňa ktorá mala dozor na druhej strane obchodneho domu.
\"Sú tu!\" Zakričala ked vbehla do videopožicovne kde našla všetkých upratujúcich démoniu mŕtvolu.
A tak sa hrdinka znovu postavila, a pripravila sa na ďalší beh, tentokrát znovu smerom na parkovisko. Prebehla okolo dvoch prastarých upírov, ktorí boli slepí ale cítili jej pohyb a rozbehli sa za ňou. Tentokrát, trošku nebezpečne eskalátory preskočila a vyšla von kde ju čakala Al, a chcela jej gratulovat k očividnému víťaztvu nad démonom. \"Bež...\" vydýchla na ňu z psoledných síl. A dobehla až ku okraju parkoviska.... Tam sa zastavila a zobrala si kolík ktorý jej ktosi podával. Upír sa na ňu vrhol ale takmer bez problemov mu kolík z celej sily zapichla do srdca a rozpadol sa na prach.... otočila sa a zistila že druhý upír napadol Al a Garyho ktorý medzitým dorazil von tiež. chytila ho za vestu ktorú mal oblečenú a otočila k sebe. Popri tom si všimla že sa pomaly blíži akási známa postava. Nazbierala v sebe všetku silu ktorej bola schopná a aj druhému upírovi vrazila kolík do srdca. Na to spadla na zem. Postava ktorá sa blížila už bola úplne pri nej. So slabým hláskom na neho prehovorila: \"Meškáš láska.\" a odpadla.

 Blog
Komentuj
 fotka
ffuuf  13. 1. 2009 19:01
zauimavé dobre..
 fotka
ufon  13. 1. 2009 20:48
to je super ...hlavne ten pilník v oku
 fotka
shaolingirl  16. 2. 2009 16:01
pekne napísané....dobre sa to čítalo...
 fotka
antifunebracka  4. 8. 2011 00:55
sny cinefila
Napíš svoj komentár