Ale dakedy by som sa naozaj zastrelila hoc aj detskou pištoľou. Som jednoducho NEPOUČITEĽNÁ!!!!...a to kačičkovo. Stále robím tie isté blbé chyby, stále rovnako ubližujem ľuďom, ktorých mám rada. A myslíte si, že to chcem? Kulové...samozrejme, že nechcem byť taká hnusná, aká bývam. Ale jednoducho mi to nejde....byť aspoň chvíľu normálna plnohodnotná ľudská bytosť.


Vždy, keď som k nejakej môjmu srdu blízkej osôbke protivná, poviem si: „Stačilo, toto už viac nespravíš, pretože to bola pekná pikovina, drahá!“. Som si vždy plne vedomá, že som sa tak správať nemala a chcem to napraviť. A tu prichádza maličký zádrheľ dámy a páni. Nastane rovnaká situácia, ktorá bola na príčine môjho debilného správania a ja? Fanfáry prosím......spravím presne to isté čo som si vyčítala. Heslo: „Každú chybu spravím len raz“ sa mi pekne krásne otočí chrbtom a ešte mi stihne ukázať aj aký má dlhý prostredník.


Naozaj to potom vždy veľmi ľutujem. Pretože s odstupom času, keď ten môj neinteligentný buranský mozog začne rozmýšľať, prídem na n iných spôsobov ako som sa mohla zachovať. Lenže už je neskoro. Slová sú vypustené a ani tisíc modlitieb k tomu tam hore ich nevráti späť. A Meliska si len môže búchať hlavu o stenu, ako zase bola pre zmenu blbá.


A to nie je ešte všetko. Ako keby nestačilo, že len blbé priateľské prekáranie sa v mojej dutej hlave zmení na komplot proti mne, musím byť ešte v niečom nenormálna. Čím viac ľudí zbožňujem, tým odpornejšia viem k nim byť!!! Ale ja taká byť nechcem. Chcem ich milovať, hýčkať, starať sa o nich, nosiť im modré z neba a rozmaznávať ich.....jednoducho ich zbožňovať. Lenže.....stačí malá nevinná poznámka z ch strany (často krát aj nevinne myslená ) a vo mne dačo preskočí, v mozgu mi zašibne a začnem to brať osobne.


Viem, že to tak nemysleli. Rozumiem, že to bolo neškodné. Ale moja paranoidné ja, ktoré neverí ľuďom a často krát ma takúto malú dušičku, vo mne zvíťazí a prejde do protivnej defenzívy. Potom, keď znova začnem racionálne uvažovať a paranoidné ja sa vráti do pekla (kam patrí), mi môj zdravý sedliacky rozum vmetie do tváre krutú pravdu. „Blbaňa, čo ti zas mete. Veď vieš, že ťa majú radi, čo zas blázniš? Si ty normálna? Sa spamätaj, ty teleso! “, a nastáva staré známe búchacie klišé.


Čo dodať na záver? Možno len toľko, že by už konečne stálo za to dospieť dievča a prestať sa správať ako adolescentný buran, ktorý má menej rozumu ako je kapacita čajovej lyžičky. HOWGH

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
elwinko  14. 4. 2008 18:59
Si prchká???Ja tiež...podáme si ruky?
 fotka
-veronka-  14. 4. 2008 19:24
Akoby to o mne bolo..presne, cim viac mam niekoho rada, tym viac mu ublizujem
 fotka
lenuska200  14. 4. 2008 19:37
presne ako keby som to pisala ja ale ja by som to tak pekne nevystihla..pekny blog
 fotka
mergog  14. 4. 2008 19:44
Nechapem ako moze clovek napisat takuto rozsiahlu kritiku o sebe,ked si to uvedomuje,vsak je jednoduche to zmenit..nemam ti v com poradit lebo vsetko bolo obsiahnute v tvojom blogu vlastne si si sama vyriesila svoj problem ale zatial len psychicky ..co keby si sa tak aj zacala spravat?
 fotka
the.wall  14. 4. 2008 19:52
chapem...

ono je proble sa zmenit, viem, ohormna podpora odomna, ale viac asi povedat nedokazem
 fotka
laciskoo  14. 4. 2008 19:53
Sucitim s tebou.. ale na mna si uz proste ludia zvykli, a jednoducho ked im obcas vynadam do kokotov tak vedia ze to je iba tak
 fotka
ivusik1525  14. 4. 2008 20:17
to mi nieco hovori.....tiez obcas ludom musim vynadat ale ja ich mam v podstate rada....okolo mna pochopili ze je to moj druh lasky k nim....nieze by som bola bohvieako na to hrda...a teraz co...raz sa snad zmenim...a drzim palce aby sa to podarilo aj tebe...
 fotka
neway  14. 4. 2008 20:41
najviac ubližujeme tým, ktorých najviac milujeme.. bohužiaľ



takých je nás viac
 fotka
cotessy  14. 4. 2008 22:18
ser na to...



u mna je to podobne..ale ja to mam sposobene mojim debilnym fotrom...myslienku, ze ked sa vsetci okolo mna netocia zakonite ma neznasaju...



treba to riesit, bojovat s tym...ale vysledky aj tak su ledva badatelne..ja viem..ja som taka ista..



neboj,sme partia, podrzime sa navzajom ako budeme moct...
10 
 fotka
black_soul  15. 4. 2008 15:10
clovek sa moze sam zmenit,zmena sice bude pomala ale ked ju cielene chces dokazes to aj ja sa chcem v par veciach zmenit a tiez to niekedy vzdavam,zda sa ze su so mnou zrastene.. nom tak si kusaj do jazyka aby si si potom nemusela hlavku trieskat a vzdy pomoze ked sa tym ludom ktorym si ublizila ospravedlnis..
Napíš svoj komentár