Keby ty šedivé trúby čo sedia na stoličkách na ministerstve školstva vedeli čo sa deje na našich školách........jeden barák v Pezinku by mal čochviľa plno. Prekvitá tam jedna psychóza za druhou.....jedna duševná choroba strieda ďalšiu...... počet postihnutých rastie exponencionálne.....skrátka je to jeden veľký BORDEL s veľkým B..


Videné a nechcené alebo čo sa ukrýva za pojmom Inštitút vzdelávania:


1. LS (Lobotkov syndróm)
Krutá duševná choroba šíriaca sa na našich školách (hlavne v tom našom bordeli). Prenáša sa dotykom, vzduchom, cez magnetické vlny, pohľadom, slovom, vodou, slinami, blízkosťou......skrátka akýmkoľvek spôsobom. Ak sa človek dostane do styku s postihnutou osobou......hoc aj na ulici......klíči v ňom zárodok a už je natrvalo postihnutý. Najčastejšie napáda mládež vo veku od šiesteho do osemnásteho roku života. Samotný priebeh choroby má niekoľko fáz. Posledná fáza je neliečiteľná (a tie predtým minimálne otravné).

1, fáza zrodu
Prejavuje sa ospalosťou, neschopnosťou sústrediť sa, zabúdaním. Postihnutý sa nám javí ako pribrzdený týpek, ktorý prespí väčšinu života (pozor nemýliť si s osobou, ktorá naozaj prespí celý life )
2, fáza rastu
Postihnutá osoba sa stáva flegmatickou, salámistom, začína byť závislá na vreckovkách, enormne veľa žerie.
3, fáza pokroku
Postihnutý začne hrať na gitare, drtí komp, stáva sa závislým a dištancuje sa od sveta, je extrémne ukecaný a narcistický .
4, fáza konca
Z postihnutého sa stáva nirvanista a vtedy mu boh pomáhaj

Liečba choroby je komplikovaná, čím je choroba pokročilejšie, tým je menšia pravdepodobnosť vyliečenia bez vedľajších následkov (aj tak vám dáke ostanú....syndróm je mrchavý). Prevenciou proti LS sú pikantné tyčinky vo veľkom množstve

2. Sylvotída (zbrzdenos5)
Oveľa jednoduchšia forma LS. Prenáša sa hlavne kontaktom s infikovanou osobou. Prejavuje sa spomalením myslením, dlhým vedením a pod. Typickým prejavom je tzv. Dvojfázové smiatie na vtipoch (DSV). Najskôr sa smejú na vtipoch nepostihnuté osoby, po určitom časovom to dôjde aj Sylvotidárovi (aký dlhý je ten čas, zavisí od inteligenčného kvocientu dotyčného), ktorý sa začne rechtať ako kôň. Ostatní sa potom smejú na jeho spomalenosti. Telo si voči tomuto ochoreniu časom vytvorí imunitu. Nieje životu nebezpečné, len v ojedinelých prípadoch spôsobilo DSV nehorázne záchvaty smiechu až histérie.


3. Sockárstvo
Človek sa chová ako bezďák. Zvalí sa rovno tam, kde stojí, či je to na ulici, na chodbe atď. Často krát sa nesere a surovo si ľahne hoc aj na strede cesty. Takého človeka poznáme podľa toho, že sa picne na voľnú lavičku a vevalí sa hocikde inde na zem. Väčšinou je bez kešov, jeho peňaženka zíva prázdnotou.


4. Nemorálna paranoja
Vyskytuje sa najmä u profákov, ktorý až s nenormálnou zúfalosťou trpia utkvelou predstavou, že ich chce žiak podviesť, oklamať, ofajčiť, nachytať. Za všetkým vidia podraz a snahu študentov o tzv. Spravme z učiteľa blbečka. Postihnutý sú chúdence. Paranojidné, upodozrievacie chúdence, ktorým škola festne udrela na mozog. Mala by dostávať príplatky (ale ako vždy tento štát je totálne mimo )

5. Úchýlnosť
Dvojzmyselné sexuálne narážky a obrovská snaha profákov upozorniť na seba, tým že sa budú chovať ako adolescentný burani (čiže ako my). A poväčšine sa im to darí. Mno.......toľko sú už s pubertálnimi deckami......až im to udrie na mozog(extrémne prípady až prišli na školu úplne bez mozgu a tí sa už takí narodili).... Ale je to brutálne haluz. Nehľadá sa liek.

Lol......všetko sú to vlastné skúsenosti z mojej milovanej školičky/lágru........kde je cvok asi každý.......a kto nieje.........za chvíľu scvokatie.Preto vám hovorím, ak sa chcete podobných vecí uchrániť: NEŠTUDUJTE HOWG

P.S. Venované osobám, ktoré mi boli vzorom (you are the best kings )
P.S2. FUCK GB

 Úvaha
Komentuj
 fotka
chavez  29. 10. 2007 19:58
Jeeeeeeeeej ja vsetky tie syndromy poznam (nastastie som ich eprezil vsetky . ALE ten LS 3faza posledne slovo, to mam brat osobne?
 fotka
seximelisa  29. 10. 2007 20:00
ale vobec ee..........bo by som to musela brat aj ja osobne
 fotka
jeseter  29. 10. 2007 20:57
stopercentné gymnázium....nidke inde sa podobné anomálie nestretávajú v takom hojnom počte
 fotka
sasetka  31. 10. 2007 06:44
ty si to nakoniec predsa len urobila...informovala si svet o nebezpečenstvách aké na nich číhajú na školách..ale nezabudni,že hniezdiskom prvých dvoch alebo aj troch je u nás v triede ale silvotída má teraz fázu spánku,drieme,bo my všetci sme už na nu imúnni(trochu) ale som zvedavá zakolko to chytí nových inak good blog
 fotka
cotessy  5. 11. 2007 18:46
no ja kapem misi,,,koneeec,,,,,



ako silvotida sa DA liecit...som toho zivim prikladom.... a aby som sa nepretvarovala, zasmejem sa aj zajtra na tvojom blogu... alebo az o tyzden??? jaj...nemozem...
Napíš svoj komentár