Takže asi som sa scvokla, ale kašlať na to. Stačí taká hlúposť a som celá happy. Ale čo treba sa tešiť z maličkostí..... . Takže aby som to nenaťahovala (a tým nechcem povedať, že sa vystatujem, no možno trocha... .skrátka mi vyrástol status.....už nie som na "dobrej ceste" ale...."klíčiace semienko"(aj keď ktovie ako rýchlo zase spadnem s5).


Viem, že je to taká hlúposť, ale fakt ma to potešilo (vzhľadom k tomu, že som nechodím dlho). Podľa mňa je to veľmi milé. A prišlo to naozaj v peknom čase, ako narodeninový darček. Tak krásne mi to zlepšilo náladu. Lebo som ju po narodkách nemala ktovieakú, čo je trocha divné. Veď človek by mal byť na narodky rád, ale ja som mala brutálne na nič náladu. No možno to bolo preto, lebo sa začínam cítiť ako stará korčuľa( som zvedavá čo budem vravieť v 60- ke..... ).


Veď za rok mám 18 a to som už legálne dospelá. Brrrrrrrrrrrr........to akože fakt nemusím. A preto som sa rozhodla, že budem mať celý život 17. (ako jedna moja kamarátka, s tým rozdielom, že ona bude mať celý život 13, čo je trocha divné .


Takže, aby som ukončila ďalší blog, ktorý sa pridá k tým "nezmysleným", ktorých mám plno, hovorím len jedno: HOWG

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
the.wall  27. 10. 2007 10:29
ja konkretne ani netusim kolko mam rpesne rokov

hej priznavam sa je mi to jedno, vlemi jedno a este viac...

dodam len ze Lenina si uz nepametam...
Napíš svoj komentár