...nejdú do koša, kde leží prádlo. Idu do diery tmy a čiernoty.....uvidíš ich znova až štvrtého júla...

Situácia: Jedinec (čiže Meliska) dáva prať špinavé prádlo. Spolu s nimi putujú do práčky aj spárené ponožky počtu x. Jedinec (čiže Meliska ) zavrie bubon a spustí prací program. Po príslušnej dobe jedinec (čiže Meliska) otvorí práčku a ide povešať vyprané prádlo. Z niektorých, predtým spárených ponožiek, však jedna chýba.


Otázka: Kam zmizli špinavé ponožky?


Odpoveď: Všetko som to začala ja. Jedno krásne jarné ráno, keď som sa ponáhľala o5 do školy som mala všetky ponožky zas zasvinené (všetka česť meine Mutti, ktorá ako vždy nevie ako sa používa práčka). Situácia si žiadal krajné riešenie. A tak si Meliska hrdo vykračovala do školy s každou ponožkou inou (nech žijú individualisti). Hodina telesnej a prezliekanie v šatni a moje krásne dvojponožky sa pyšne vystavovali pohľadom. Rozpútala sa menšia debata. Kam vlastne tie ponožky, počas cesty z koša na prádlo (kde sú ešte dve) do bubna práčky miznú(kde nájdeme už len jednu)?


Narazia v práčke na čiernu dieru, ktorá hlce len ponožky? Unesú ich čínsky teroristi a pýtajú za ne výkupné v liste, ktorý sa náhodou vždy stratí? Utečú ponožky radšej sami pretože majú des z práčky (veď si to len zoberte, hodinu a pol sa krútiť dokola ako taký blbeček. Aj ja by som zdrhla.) Alebo ich možno rozpustí prášok? A prečo potom rozpustí vždy len jednu? Môže za to tajný program americkej vlády pod krycím menom Smradľavé nohy? Podľa mňa nie.


Len jedna vec je istá. Ani americká vláda ani čínsky teroristi s tým nemajú nič. Môžu za to samotné práčky. Postupným rozkrádaním ponožiek ľudí, chcú zničiť svetovú ekonomiku, ktorá jedného dňa bude stáť už len na ponožkách (veď je to najdôležitejší kus oblečenia, kto by chcel mať v dnešnej krutej dobe studené nohy?) Majú jediný cieľ. Ovládnuť svet a nastoliť diktatúru Whirpoolu.

Riešenie: Jednoduché. Zničme Whirpool a a potlačme silou vlnu odporu práčok. Zabráňme revolúcií, kým je ešte v rozpuku. Nedovoľme práčkam aby sa nám prerástli cez hlavu a nevkladajme do nich umelú inteligenciu. Matrix hovoril o vzbure inteligentných strojov. JA vravím, bojujme proti nastávajúcej ére inteligentných práčok . Howgh


P.S. Prosím. Neposielajte na mňa psychiatrov zo zvieracou kazajkou. Ja som úplne normálne zmýšľajúca paranoidná konšpiračná osoba.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
mixelle  18. 6. 2008 19:17
inak toto je zaujímavá uvaha.. mne zase často miznu nohavičky!
 fotka
elwinko  18. 6. 2008 19:21
Mne nemizne nič! Som divný?



A blog na úrovni
 fotka
grietusha  18. 6. 2008 19:26
hah, toto ma pobavilo, aj mne miznú ponožky a tiež nosím každú inú



a skutočne dobrý blog
 fotka
pawlo  18. 6. 2008 19:41
Neviem neviem - ale ja mám plný šuflík ponožiek a z nich asi 60% nie je mojich - a nemám potuchy skadial sa tam vzali. Niekedy ich tam mám toľko že ledva zatvorím šuflík. A potom sa môžu rodičia čudovať že si nemajú čo dať na nohy keĎ je všetko u mňa
 fotka
tatianka  18. 6. 2008 20:06
o tomto bolo písané aj v headwayke pamätám si to z jazykovky
 fotka
leitho  18. 6. 2008 21:12
mna najviac vie nasrať ked sa ráno ponáhlam a hladám dve rovnaké ponožk lebo vobec nejsu poparene
 fotka
lass  18. 6. 2008 23:37
strasne zlaty blog...takto hlboke uvahy vznikaju vzdy len v interesantnych stavoch
 fotka
sasetka  22. 6. 2008 12:57
bohové miši rehotala som sa jak strelená.....klobúk dolu pred takou úvahou....
Napíš svoj komentár