Ok. Ale už mi to začína trošičku málo prekážať!


Viem, že táto téma začína byť klišé(a to klišé z duše neznášam), ale čert to vem a prejdem rovno k veci. Blogy. Asi som doteraz nepochopila správne ich význam. Tak sa pýtam. Čo to ten blog vlastne je?


Podľa moňôjho vlastného (ne)logíckého chápania je blog vlastnme článok. Človiečika napadne dáka myšlienka a tak sa ju rozhodne hodiť na papier, v tomto prípade na webku. To je celkom v poriadku. Na to tu predsa tie webky máme nie?


Tak blog je článok a článok je v podstate sloh na voľnú tému, nie? A nebývajú slohy aspoň o trocha dlhšie ako prázdninová pohľadnica? Neviem v akom svete to žijem, ale tu u nás je to tak.


Tak teda nechápem potenciálneho blogera, ktorého napadne fajne idea, ale nie je ju schopný rozpísať ju na viac ako pár riadkov. Tak prečo to potom vôbec robil? Na čo bola dobrá tá minimálna námaha? Možno len na to, aby odsunol články tých, ktorí sa snažili o trošku viac.


Poslednú dobu sa mi to stáva často. Kukám si blogy a zaujme ma začiatok. Tak si kliknem na webku a teším sa, že si prečítam kvalitný článok. Omyl dievča. Namiesto siahodlhej zaujímavej uváhy narazím na maximálne 10-riadkovú korešpondenciu. Sorry spoiler, ale začína ma to hnevať.


Keď dakdo napíše dlhý blog o tom ako si kupoval ponožky, je mi to fuk. Ale takáto vyslovená lemravosť ma irituje. Viem, že ja sama nepíšem blogy na tristo riadkov. Ale tak sa snažím nepísať blogy desiatimi vetami. Pýtam sa sama seba: Načo je to dobré? HOWGH

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
azel  22. 6. 2008 20:22
Presne aj ja sa pytam... Aale ze vraj v najblizsej dobe by sa to malo rozdelit, ze tie kratsie blogy budu mat osobitnu sekciu..
 fotka
d170  22. 6. 2008 22:18
Aj krátky blog môže byť dobrý, ale tých je málo.V poslednom čase je tu fakt dosť tých krátkych blogov, súhlasím s tým, žeby mala byť pre ne urobená špeciálna sekcia, to by bolo nalepšie
Napíš svoj komentár