Je veľmi zvláštne ako hudba ovplyvňuje naše myslenie, teda aspoň u mňa je to tak. Podľa toho,čo počúvam, tak sa aj cítim. Alebo keď sa cítim na nič, počúvam hudbu podporujúcu cítenie sa na nič (Vždy som mala talent na to, ako sa čo najlepšie môcť utápať vo svojich pocitoch).


Jedno obdobie som mala pokazenú mp-trojku a nemohla som chodiť so sluchátkami v ušiach. Teraz nechápem ako som to mohla bez nej prežiť. Poviete si, že som asi závislá. Ale budete mať pravdu. Naozaj som závislá a to od hudby. Lenže podľa mňa každí človek má buď nejaký fetiš alebo je od niečoho závislí alebo oboje.


U mňa je to asi všetko dokopy.....fetiše, závislosti...mno.. LOL...som vôbec normálny človek (O tom dosť pochybujem, ale občas ma napadne myšlienka, že všetci ostatní sú nenormálni a len ja som normálna. Ibaže ostatní o tom nevedia, že sú nenormálni a keďže sú v prevahe tak si o sebe myslia, že sú normálni a ja ako jedinec som podla nich nenormálna. Hm, ale je to naopak...haha)?


Ale ak už naozaj mám byť od niečoho závislá, lebo je mi to súdené (Ako vlastne každému jedincovi na tejto planéte...haha....pretože ľudia sa vždy musia za niečim hnať a tí čo sa za ničím neženú...sú asi naozaj divný...haha), prečo by som nemohla byť závislá od hudby alebo od nakupovania alebo od topánok alebo od hocičoho iného(Poznám veľa ludí, ktorí sú závislí trebárs od hrania nezmyselných počítačových hier, ale môžme im to zazlievať, keď mi sami sme závislí od niečoho iného?)?


Pritom sú oveľa horšie závislosti...ako cigarety alebo alkohol alebo dáke iné svinstvo.....tak neberte ľuďom ich drobné fetiše. Nech každý má prečo žiť, lebo aj keď ma chytá depresívna nálada (pretože počúvam depresívne nazarethské balady...ha ), stále tento svet zbožňujem, aj keď mi občas lezie pekne svojou komplikovanosťou na nervy. Ale keby nebol komplikovaný, tak by nás nebavil. Pretože komplikovanosť so sebou prináša výzvy a človek má tendenciu (danú aj od prírody....vezmite si napríklad také lososy....haha.....čo robia keď sa chcú reprodukovať...haha) prekonávať vysoké múry....HOWGH

 Úvaha
Komentuj
 fotka
flor253  1. 4. 2008 15:20
xxx
 fotka
flor253  1. 4. 2008 15:21
ale nie nemyslim ze si velka poetka ale rozhodne sa mi paci ako pises..lebo to je velmi pekne a hlavne ma napadaju podobne myslienky tak ti rozumiem len tak dalej....
Napíš svoj komentár