Akože, to bola taká oslava, že musím o nej napísať, proste musím .To odvtedy asi každému 3x ešte doteraz duní v hlave. Lebo v mojej určite .

Sestra (odteraz označovaná ako Noemi oslavovala svoje narodky 21.12. s kamoškami. Neviem prečo, do toho počtu "kamošky" prirátala aj mňa. Pozvaní mali byť títo: Maťa (moja ďaľšia sestra, ale je to len "sestra"), Dáša s jej frajerom, Eva, Alena, Veronika s jej frajerom (jeho meno poznám - Tomáš aaa ... to je asi všetko. A ešte Nataša. Do desiatej mali byť u nás a o desiatej ísť od mesta do baru K2. Ja som mala byť do ôsmej v škole v "záujmovom krúžku" . A potom som sa mala do desiatej vypariť s kamoškami von, alebo niekam, kým neodídu. Samozrejme, že to bolo úplne inak

Došla som domov, práve keď začali púšťať hudbu. Keďže som nemala s kým ísť von, zmierila som sa s osudom, že do desiatej to pretrpím v detskej a potom aj tak odídu. Ale zabudla som že Dáša (odteraz označovaná Fogi je veľmi milá, keď je opitá a keďže kým som bola v škole, vtiahli do seba celú flašu fernetu, vždy ma volala k nim aby som si pripila s rečami "si emo, musíš sa prvýkrát opiť" a s tými rečami oblbovala aj Noemi, aby mi dovolila piť. A ešte s rečami typu "oslavuješ osemnástku nech oslavuje aj ona".

Nakoniec som po tom, čo mi asi miliónty krát Dáša zaklopala na dvere, aby som si išla s nimi vypiť, tak som konečne išla. Maťa bola v Tescu kúpiť Absinth. Najprv mi dali kofolu zmiešanú s absinhom. Myslím, že už to mi začalo stúpať do hlavy, lebo Absinth je 70%. Alebo niečo okolo. Vo flaši zostalo iba trochu, čo mi Dáša láskavo ponúkla. Trochu som s toho vypila, potom si s toho dala Alena a nakoniec to celé vypila Dáša. Potom sa išla poprehrabať v mojom priečinku, keďže vyhlasuje, že z celej rodiny asi ja počúvam normálnu hudbu. Pustila pár pesinčiek, čo jej ostatní hostia vypli, lebo nevládzu počúvať tú hudbu, ktorá ich mučí. Dobre, ich názor. Pustili techno. Keďže sme boli opité, nám to nevadilo. A všetci začali tancovať. Ste mali vidieť.

Ja som si sadla vedľa Tomáša, ktorý mi podal sestrin prsteň. Najprv som nechápala, ale keď sa ma sestra spýtala, či som nevidela jej prsteň, som pochopila.Povedala som jej, že nai neviem ktorý myyslí a keď mi povedala ktorý, tak som ju odbila, že neviem ako vyzerá, ale kebyže uvidím nejaký prsteň, tak jej poviem. Keď odišla, som sa zaškerila na Tomáša. A na to ma myslím že Nataša stiahla na parket . Sme tancovali jak šlahnuté a aj bus sme zmeškali. A .. pustili VIANOČNÚ pesničku. Sme spievali, ale slová sme nevedeli. . Potom, keď som cítila ako som ožratá, som len tancovala s babami, aj s Noemou som tancovala! To si pamätám, lebo niekto vykríkol "Noema tancuje so sestrou! "

Keď konečne všetci stávali, Dáša sa spýtala Noemi, či idem aj ja. Som vykríkla, že idem! Noema, že či to nebude vadiť fotríkovcom! Som jej povedala, že neboj ja ich spracujem .Som sa išla potom prezliecť. Sme mali ísť za nimi, lebo oni boli v bare. Ale ako sme odchádzali a stáli pri výťahu, došli domov. Hneď jak ma zbadali, sa pýtali kam idem ja! Že idem s nimi. Noemu vtiahli do bytu a my sme povzdychli. "Noema bude mať asi problémy." Potom ma sestra zavolala dnu! Ja som myslela, že ako som opitá, že to nezvládnem. ALe upokojila som ich. Všetko v poho, sestre už nedovolím piť, keby tak mi zavolate alebo ja zavolám vám. Poznáme reči ne? A potom ... Hurá, už ideme do K2! !

Ja, Maťa a Noemi. Svätá trojka. Nás odviezli Tomáš a Veronika, ostatní šli pešo Chúďatká. Kým sme boli v aute, sestra dala Maťe peniaze, lebo (čomu sa doteraz čudujem) Maťa vôbec nebola ožratá! Ak by ste ju poznali, tak by ste sa čudovali tiež. 5x sa jej ešte v aute pýtala, či jej dala peniaze. Ako sme sa približovali ku K2 som mala čoraz väčšie nervy, že ma nepustia. "Keby, tak máš 16, ok? " vyrušila ma z úvah Veronika. A potom sme šli dnu. Keďže K2 je v podstate v podzemí, som si dávala strašný bacha na schody, ale našťastie som sa nezjebala. V poho ma pustili. A vnútri som sa vyznala, raz som tam už bola . Aaaa.... začala zábava!

Našli sme si stôl . Potom sme trošku čakali, ja som zatial jedla tyčinky. Potom sa ma Noemi s Maťou spýtali, či idem tancovať. Som zistila, že keď som opitá, je mi jedno či som EMO alebo punk, metal atď, ľúbia sa mi všetky pesničky. Tak som šla Prvé čo som si všimla, bolo, že z Maťou už hneď jeden chalan začal tancovať. Akože, nechápem, ako to robí. Sestra vyštartovala k .. k ...tyčiam! ! To bola zábava ju tam vidieť Ja som tancovala dole . Po takej polhoďke, čo sme v kuse tancovali, sme šli na hajzle. Som vošla, -akože do hajzlu už , sa mi tak zakrútila hlava, som si musela sadnúť. Newa, som si povedala . A šli sme ďalej tancovať.

Potom som si ja šla sadnúť. A jedla som tam tyčinky. Mali tam také dobré a veľké! A na to spustili moju najobľúbenjšiu pesničku, ktorá je .. akože, pre niekotrých ľudí normálna ... The Way I Are. Som vyštartovala na .. no, kde sa tancovalo, som ťahala za sebou Maťu a sestru. Tam Dáša, pri tyčiach. A už tam bola aj Maťa, Noemi, Veronika A dáša vytiahla aj mňa! Ale v poho, boli tam tak veľa, že ma akože za nimi nebolo vidno! Ešteže ... Potom polhoďku sme boli tam. Pri tyčiach.

Odišla som jesť tyčinky . Došla tam Fogi, sme kecali. Dala mi aj napiť z jej spritu! Potom odišla so slovami "hneď som späť! " To bolo okolo jedenástej. Potom smo tam chvílu bola sama a jedla som tyčinky. Došla za mnou Veronika, že oni už idú domov, keď chcem, tak zavezú aj mňa. Akože, mne sa nejak nechcelo ísť, ale tak keď ma zavezú . Som si polhoďku hladala mikinu. Aaa.. som si aj všimla, že je špinavá. Potom sme odišli, vonku nasledovala veľká rozlúčka v podobe bozkov na líce a slov "pekné Vianoce" Som aj polišov uvidela, sme s Veronikou zdrhali. Bo zbierali občianské . Sme sadli do auta a čakali na Tomáša .

Už ma iba hodili cez most a vysadili pri baráku . Aspoň mi to prevetralo hlavu. Diki za odvoz ináč. Potom akože už nič takého Len som sa sekla vo výťahu . Doma nič v telke, oco na compe som šla spať. Toť všetko

Akože... sa to môže zopakovať! ! ! Na MOJU osemnástku!

 Denník
Komentuj
 fotka
wednesday666  26. 12. 2007 15:25
wau no pekne... toto aj ja spravim segre na 18
 fotka
emolove  26. 12. 2007 15:27
noo tak somnou si mohla ísť wen...a wraj Emo... ...že nepije ...ale nee...neber to niak hroznee...nabudúce ale aj mna budeš musieť pozvať...aj ja som chela absint ...a kto by nechcel...noo ok ... bola to ale určite haluz..
 fotka
sweetdream  19. 4. 2009 16:12
este si pockas do 18tky
Napíš svoj komentár