Pozná to určite každý. Drobné klamstvá, ktoré denne vypúšťame z úst. Ani som sa nad tým tak nerozmýšľala, až do predvčera.

Bola som bola s kamoškou vonku ( pre jej dobro zostane jej meno utajené). Rozprávali sme sa, fajčila a odrazu jej zazvonil telefón. Volal jej frajer. Má s ním dohodu, že prestane fajčiť. Ona zdvihla, pokojne odpovedá, počúva ho, pritom si potiahne, odpovedá ("áno zlato"), dotelefonujú a pokračujeme v rozhovore. (Btw, moa neodsudzujem ťa zato, veď každý také robí .

Prišla som domov, mama sa ma pýtala kde som bola. Len s ____ pred barákom (po prvé). Čo sme robili? Len sme sa rozprávali (po druhé). Mali sme náávštevu, tu ani rátať nebudem, koľko odpovedí takých dostali.

Proste, každý klame. Sú to len jednoduché obyčajné klamstvá, ktoré už máte v sebe a ani nad tým nikto nerozmýšľa, proste to človek tak bere. Je to tak, no. Takže :VŠETCI KLAMEME! xD

Najčastejšie (aspoň podľa mňa) klameme, keď sa nás niekto spýta, či sa bojíme . Každý povie nie. Páár ľudí povie trochu, niekto možno a pár sa prizná xD.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
elwinko  12. 4. 2009 21:41
Je to presne tak.
 fotka
bluepanter  13. 4. 2009 08:34
niekedy klamať treba , ale ja to volám tak krajšie: polopravda.
 fotka
lovemylife  13. 4. 2009 14:29
Hmmm... zaujimeve a pravdive..
Napíš svoj komentár