Tešil som sa,na balet Slnka na telách.Mali hrať dnes podvečer. Leták mám ešte na poličke pri dverách. Je na ňom odfotená hlavná predstaviteľka. Pekná. Ráno dostala ponuku na lepší kšeft a oznámila, že končí. Jej náhradníčka postráda tanečný cit. A vlastne, nie len to- Bára je dokonalá v každom pohybe, v každej emócii, v každom nádychu či dokonca aj keď jej nevyjde trojitá otočka, zatiaľ čo tá, vlastne ani neviem ako sa volá...no tá, alternantka - je nemožná. Občas sa milo usmeje, ale to je všetko. Škoda, chcel som tam ísť. Vlastne keby sa niečo zmenilo ešte vždy by som rád šiel, ale už som zahodil vstupenky.

Tešil som sa, vlastne aj na Kráľov Slnka. Tiež ich mali dnes hrať. Trochu neskôr, ale na nich som si ani nezabezpečil vstupenky. Uvažujem či tam ešte nezájdem spýtať sa či ešte nemajú. Repríza začína až o pol deviatej, to by som ešte mohol stihnúť.

Tiež som sa tešil na večerný dážď. Takýto ten letný vždy osvieži po namáhavom dni. Prichádzam na to, že nie vždy je to tak. Pod vplyvom udalostí ešte viac prehĺbil zármutok nad štyrmi polovičkami vstupeniek vykukujúcich z plechového smetného koša. Bolo by krásne sedieť v prve rade, sledovať dopady skokov hladiacich dosky s prídomkom SVET, mať možnosť na záver natiahnuť ruku a dotknúť sa dlaní šialenej hviezdy baletnej scény...Balet Slnka na telách, hra slov v zákulisí, iskra pri víne, Balet Tiel...

Screenshot

 Blog
Komentuj
 fotka
mort  14. 10. 2012 22:07
Ten nadpis ma zaujal,ale čakala som pri ňom niečo iné.

No toto nesklamalo. Balet síce nie je môj obľúbený, ale divadlo ako také milujem. Veľmi si ma týmto blogom takto navečer potešil
 fotka
sechs  15. 10. 2012 03:12
@mort teší ma, že som potešil...a vďaka
 fotka
zerone  5. 11. 2012 22:30
Konečne nejaká ľahkosť v texte. Myslím to ako plynie, nie motív. Škoda, že hudba nebola vložená na začiatku. Asi ju vložím do ďalšieho textu. Krásne.
Napíš svoj komentár