Čo myslíte? Bude koniec sveta? Podľa mňa nie, ale na zemi sa stanú obrovské zmeny ktoré už začali. Hovorí o tom aj starodávna Májska kultúra. Veľa ľudí ju podceňuje, ale to by nemali pretože ich kultúra bola jedna z tých ktoré sa najviac zaujímali o hviezdy. A vlastne z Všetky predpovede čítali z hviezd, pohybu planét a hlavne slnka!. Predpovedali, že v roku 2012 nastane 5. obdobie slnka, čiže nový vek a sním príde na svet aj spravodlivosť (zlý ľudia budú potrestaný a dobrý odmenený).
Veľa vedcov sa zameriava hlavne na kruhy v obilí, ktoré sa vyskytujú v Británii. Obrovské obrazce neuveriteľných rozmerov a tvarov, ktoré podľa niektorých majú niečo spoločné s Májmi. Je to neuveriteľné, ale je to tak. V niektorých kruhoch sa objavili aj Májske znaky, ktoré poukazujú na jediný dátum, a podla mňa už viete aký. V tých obrazcoch sa objavujú dokonca aj znaky Aztéckej kultúry, ktorá sa zameriavala na Slnko.
Je možné, že nejaké vyššia inteligencia z vesmíru nám hovorí o tom, že v roku 2012 nastanú veľké zmeny? Niektorý ľudia sa na tom iba pobavia, ale stačí si len poobzerať správy ktoré nám "niekto" posiela. Ľudia raz poslali zvukovú správu do neďalekého súhvezdia kde bolo na akej planéte žijeme, aká je stavba našej DNA, naše rozmery a podobné údaje. Odpoveď na to prišla obrovskou rýchlosťou ako obrazec na pole. Bol to podobný obrazec, lenže tam bola iná stavba tela, obývanie 3 planét a iné údaje, ktoré presvedčili vedcov, že vo vesmíre naozaj nie sme sami.
AK ste dočítali až sem tak vám veľmi ďakujem a dúfam, že si to vezmete k srdcu. Možno viac vám o tom povie tento dokument
Screenshot
, ktorý je zameraný na kruhy v obilí. Google existuje, tak si skúste vyhľadať dačo o Májoch a hneď zistíte, že to neboli len barbari, ale asi najrozumnejší národ aký obýval našu planétu.

 Blog
Komentuj
 fotka
igilik  6. 5. 2011 14:07
Podľa mňa je to hlúposť, ako veriaci človek tomu neverím a som si istí, že keby Majovia ešte žili tak by v tom kalendári pokračovali
 fotka
sebikos  6. 5. 2011 14:42
Ako v ňom môžu pokračovať keď vtedy končí?
 fotka
alroune  6. 5. 2011 15:02
ejha tie kruhy no vsak raz dva tam dotvarujem aj slovensky znak to nie je problem...

to ze konci kalendar roku 2012 nemusi znamenat koniec sveta ...moze to byt aj myslene ako novy zaciatok novej etapy, kazdopadne vedci to dako pokukali a co sa tika koment, slnecnych anomalii nam nic nehrozi iba ak by ten rok zneuzili ludia sami a postarali sa aby sa splnila predpoved co je asi najpravdepodobnejsie
 fotka
sebikos  6. 5. 2011 15:09
presne tak.. ja tu nehovorím o konci sveta ale o tom, že našej planéte sa dačo stane, čo donúti ľudí, aby prestali brať ohľad na materiálne bohatstvo a začali brať našu planétu ako domov a útočisko a nie ako zdroj surovín. Ľudstvo si je samo pre seba skazou.
 fotka
lordjogi  6. 5. 2011 15:21
Prave naopak, nekonci ale vstupuje len do dalsieho cyklu, ktori Mayovia oznacuju za novy vek, je to v podstate len symbol. Neviem teda, asi poznas knihy Ericha von Danikena ked mas takyto nazor, ja osobne s nim vo viacerych aspektoch nesuhlasim, ale na druhej strane v mnohych veciach to mozno vyzera tak, ze sa stare civilizacie stretli s nejakou mimozemskou civilizaciou, to je mozne. Nezachadzam vsak tak daleko aby som si myslel ze kruhy v obili su transdimenzionalne spravy nejakej vyssej civilizacie. Napisal si ze "ludia poslali do nedalekeho suhvezdia zvukovu spravu," prepac ale je fyzikalne nemozne aby sprava ktora sa siri rychlostou zvuku doletela do ineho suhvezdia pocas nasich zivotov, a aj keby si bral zrovna nejaku radiovu spravu ktora tam doletela pred sto rokmi a ktosi by poslal odpoved, tak by trvalo takisto dlho dokym by doletela spat (pokial by samozrejme nebola dana civilizacia schopna prenasat spravy nam doteraz neznamym sposobom, v tom pripade vsak nedisponujeme technologiou ktorou by sme takuto spravu zachytili). Mayovia ovladali mnozstvo veci astronomickych ci matematickych, nepochybne na svoju dobu neskutocne pokrocila civilizacia a tiez ma zaujala ta Danikenova myslienka o tom ako mohli ludia o ktorych sa hovori ze technologicky boli na urovni doby kamennej postavit take stavby bez znalosti zeleza a zeleznych nastrojov. Ale odporucal by som ti precitat si aj literaturu ktora sa na veci pozera z trochu inej strany. Mayovia neboli dokonali, v mnohych inych aspektoch islo o primitivnu civilizaciou ktora robila obete svojim bohom, kde bola rozsirena korupcia atd atd...netreba si vzdy vysvetlovat vsetko doslovne, castokrat sa jedna o symboliku ktoru si mnohi ludia zle vysvetlia a dnes sa to siri internetom ako "pravda" ktora vsak pravdou vobec nemusi byt. Koniec kalendaru, prechod z jedneho veku do druheho, to vsetko nie je vysadou Mayskej civilizacie a ich nabozenstva, ale najdes to takisto aj v Biblii. Jeden z tych pribehoch kde Mojzis zostupi s novymi bozimi zakonmi a zisti ze ludia vyznavaju zlate tela, suvisi s astrologiou a s prechodom z "veku telata do veku ryby" v ktorom sa budeme nachadzat do roku 2150. Ale to vsetko su len symboly, nema to dopad na ludsky zivot ale suvisi to s pohybom nasej planety a jej postavenim voci suhvezdiam ktore si ludia takto pomenovali. A myslim si ze nejak podobne sa da brat prave aj Maysky kalendar.
Napíš svoj komentár