o pravidlách správania manželiek a partneriek počas Majstrovstiev sveta vo futbale 2010

§ 1
V čase od 11.6.2010 do 11.7.2010 je manžel/partner absolútnym vládcom nad TV prijímačom a jeho diaľkovým ovládaním.

§ 2
Manželka/partnerka sa v uvedenom čase mlčky venuje domácim prácam.

§ 3
Pred každým zápasom treba manželovi/partnerovi položiť k televíznemu kreslu prepravku vychladeného piva, pričom dôraz sa kladie na slovo „vychladené".

§ 4
Manželke/partnerke je prísne zakázané zdržiavať sa v televíznej miestnosti počas hry.

§ 5
Počas prestávky má manželka/partnerka 15 minútové právo vstupu, aby mohla vyprázdniť popolníky a nahradiť prázdne nápojové fľaše chladenými plnými fľašami. V prípade záujmu sa podávajú rôzne maškrty. Šuchotanie s obalmi je neprípustné. Verbálna komunikácia je zakázaná.

§ 6
Najneskôr 30 minút pred začiatkom zápasu treba manželovi/partnerovi predložiť s láskou pripravené spravidla teplé jedlo. Aj v tomto čase musí byť „klapačka“ manželky/partnerky zavretá, aby manžel/partner nebol rušený pri mentálnej príprave na nadchádzajúcu hru.

§ 7
Počas majstrovstiev sveta sa treba vyvarovať akejkoľvek činnosti slúžiacej na rozmnožovanie. Je zakázané nosiť oblečenie, ktoré by mohlo u manžela/partnera vyvolať túžbu po takejto činnosti.

§ 8
V prípade, že manžel/partner dovolí manželke/partnerke zhliadnuť na minútku alebo dve priebeh hry, musí sa táto zdržať akýchkoľvek prejavov a otázok, ktoré by prezradili jej nedostatočnú úroveň futbalovo-technického intelektu (napr.: Čo je to ofsajd?). Okamžitým vykázaním z miestnosti budú ohodnotené poznámky typu: „Ach, ten Ronaldo dnes opäť vyzerá úžasne".

§ 9
Ak manželka/partnerka neporuší ani raz ustanovenia predchádzajúcich odsekov, manžel/partner je povinný odmeniť manželku/partnerku tým, že:
a)nerozleje pivo,
b)nenamrví v okruhu 3 metrov okolo svojho trénerského (televízneho) kresla,
c)pri spotrebe pokrmu uvedeného v § 6 nebude neustále pripomínať kulinárske schopnosti svojej matky.

§ 10
Nariadenie nadobúda účinnosť dňa 11. júna 2010, 2 hodiny pred začatím Majstrovstiev sveta vo futbale 2010.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár