No, prvé dve hodiny dopadli celkom dobre. Síce sme nič nerobili, ako zvyčajne, aspoň som mohol pozerať videa na YouTube. Výnimočne sú na mojom PC reproduktory, takže to bolo super. Pozeral som si nejaké tie vtipné obrázky, vtipy, a pod. Nálada sa mi vrátila nazad. Bola to pomerne pohodová hodina.

Potom som išiel na obed. Boli šišky. Síce som sa z toho vôbec nenajedol, ale aspoň som si pochutil. Inač sa nestalo nič výnimočné. Po obede sme mali ďalšiu 2-hodinovku, ale s iným profákom v ďalšej učebni. Ale tiež sme zasa nič nerobili. Tak som kukal Birdz. Nič sa tam nedialo. Vtipné obrázky mi už nestačili, tak som si začal z nudy čítať vtipné príbehy. Ale napriek tomu som sa nudil naozaj kvalitne.

Čo mi vôbec nepridalo na nálade, práve naopak, bolo, že chalani zohnali DVD zo stužkovej triedy mojej ex. To video nechcem nikdy vidieť. Začali si ho pozerať aj na projektore. Našťastie ma zachránil môj mobil, takže som si mohol počúvať svoju muziku a nikto ma nebuzeroval.

Škoda, že som obedoval, lebo by som sa z tej stužkovej vyvracal. Ja tu moju (ani si nezaslúži, aby som ju volal "moja"... krava jedna) ex nemôžem vôbec vidieť. Najmä keď v deň jej stužkovej, keď som jej písal SMS, že či nemôžem prísť len tak pokecat, tak sa na mna vyziapala do SMS a dostalo ma keď povedala nech dam pokoj jej, aj JEJ priateľom (Čo tam po tom, že sú to aj moji priatelia... nech si ich strčí do riti).

Keď som odchádzal domov, tak sm na schodoch stretol jej najlepšiu kamošku. Precedil som svoje "Ahoj" medzi zuby a išiel preč. Som zvedavý, čo si o tom myslela. Ale vlastne mi to môže byť ukradnuté. Veď je to JEJ priateľka.

Prečo som sa dnes tak kôli nej tak rozrušil? Je to smutné. Aj ja som smutný, ale už sa môj krvný tlak ustáluje, a ja sa ukľudňujem. Ale dokedy?

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
trca  16. 3. 2008 18:31
Fuha, tak to je cudne. Co jej na tebe vadi? Ze ti zakazuje bavit sa s JEJ priatelmi ... vies co, povedala by som jej, ze oni nie su len jej majetok, ze su to aj tvoji priatelia.. alebo by som ich poziadala, nech jej dohovoria oni.
Napíš svoj komentár