preco nemozu byt vsetci ludia rovnako bohaty.Preco musia byt ludia bohaty a chudibny.preco nemoze si byt kazdi rovnii.... to je otazka na ktoru nikto nevie odpovedat...napr. Ja som chudobna...je to zle...poviem mame :mami kupis mi saty na ples prosiim.a ona:je mi luto ale nemam peniaze.sklamanie Poviem mame:mami kedy ma objednas k zubarke??(mam predkus a potrebujem strojcek a velmi ho chcem)mama:ale mne sa nechce ta ist objednat.ja:mami uz som nasla cislo zubarky uz ma mozes objednat....ona:ty nerozumies ze nemam peniaze!!!! niekedy sa ani nechcem zobudit lebo viem co ma caka co chcem nikdy v zivote mat nebudem tak naco vstat ale musim

 Blog
Komentuj
 fotka
semhamforas  19. 1. 2011 16:25
z rovnakého dôvodu z akého všetci nemôžu mať jednotky v škole. lebo nie každý sa rovnako snaží. Niekto sa snaží viac, niekto menej.
 fotka
azel  20. 1. 2011 21:35
Lebo svet je nespravodlivy. Na jednej strane je zopar bohatych a na druhej mnozstvo chudobnych (ktori su chudobni prave preto, ze ti druhi su bohati). A myslim, ze by sa s tym malo rychlo nieco robit.
 fotka
bamby  6. 3. 2011 21:01
zase, nemyslím žeby ti to mama hovorila preto, že ste chudobný.. pozri, šaty stoja dosť peňazí a o strojčeku ani nehovorím :/ tiež by som mala mať strojček, no 600€ je veľmi veľa.. momentálne sme na tom asi rovnako.. opýtam sa rodičov kedy budem mať svoj snowboard a každá ich odpoveď je "keď budeme mať na to peniaze" ... je to normálne v dnešnej dobe.. vyššie splátky, všetko išlo hore.. (ach)
Napíš svoj komentár