NENAVIDIM TUTO VETU...........

Keby som mohla, vymazem toto slovné spojenie zo slovníkov na celom celučičkom svete!
Nechápem to, nikdy to nepochopím. Už tolkokrát som to počula, ze by som potrebovala nejakú 800 stranovú kroniku, kde by sa mi kazdý podpísal : Áno, túto vetu som povedal tejto osobe (akoze mne), nižsie podpísaný ..bla bla..
Nechápem, ako niekto nemôze vediet, čo chce.........ta do piči, chcem hranolky, chcem aby bolo zajtra pekne, chcem jednotku z písomky, chcem sex, chcem sa vydávať, chcem túto osobu, chcem si dať pauzu, chcem skočiť z okna, chcem ísť na net, chcem deti.......
Jak niekto nemôze vediet, co chce................Neviem, ci ta chcem...........Neviem, či s tebou chcem byť........... ?????????
COOO ?????? bazmek
Ked raz s niekym chcem byt, tak s nim som, ked nechcem, tak nie som................a nič za pičoviny typu NEVIEM, ČO CHCEM...........radsej prídem a rovno poviem, nech to akokolvek bolí, ze : Nebudem s tebou, lebo ta nechcem, nebudem jest vyprázaný syr, lebo mi nechutí...........ale nie NEVIEM !
Takto ojebovat, odžubavat a robit sa zaujimavymi...........to je proti mojej srsti....za toto by som vrazdila.
Ked túto vetu pocujem, az sa mi obracia zalúdok. Okamzite viem, ze s touto osobou som skoncila, az raz bude vediet čo chce, nech sa mi ozve, dovtedy nech moje meno neberie nadarmo.

Radím vám, nepouzívajte túto vetu, človek sa dá dojebať na milion spôsobov, ale tento je ten najhorsí.

 Blog
Komentuj
 fotka
bobomir  12. 2. 2008 21:14
áno, súhlasím s tebou
 fotka
kathleen  12. 2. 2008 21:23
no vieš lalsko, ludia to hovoria preto aby sa vyhli akejkolvek zodpovednosti za svoje slova...zialbohu
 fotka
tashira  12. 2. 2008 21:24
tak milena! bojuj! presne more hore dole
 fotka
mixelle  12. 2. 2008 21:40
sorry.. ale ja niekedy naozaj neviem.. príklad : jedlo... milujem rizoto.. ale niekedy mi proste nejde dole krkom.. prečo? NEVIEM.. robím sa zaujímavá? NEVIEM.. podla Teba áno?
 fotka
angel_love  12. 2. 2008 21:56
No, akože niektorí ľudia fakt nevedia, čo chcú. Nájdu si na všetkom plusy aj mínusy a nevedia sa rozhodnúť.
 fotka
seagull1  12. 2. 2008 22:40
nooo... to je diskutabilne, co si tu pisala... ludia vedia co chcu, ked to vedia. verim tomu ze keby si sa ich spytala ze nech ti povedia hocico co chcu, tak by ti to povedali... ved aj ja chcem sex, vela penazi, vzdy pekne pocasie, sexy priatelku, porsche v garazi a podobne veci...

ale ked si maju vybrat z veci, o ktorych je im uplne jedno, ze je vsetko uplne rovnake, ze to maju jednako radi, tak je pochopitelne ked nevedia co chcu. ked som hladny, nieco by som zjedol, viem ze chcem jest, ale neviem ze co chcem zjest. je to take nepochopitelne?
 fotka
zemina  13. 2. 2008 14:04
Svojim sposobom aj suhlasim, no nie uplne.

prva vec je to ze su ludia ktori maju napriklad nerozhodnost v povahe a s povahovymi crtami (hlavne s takouto) uz tazko nieco spravis.. dalsia vec je to, ze opat sa mas medzi niecim rozhodnut, ale ide to trochu tazsie, lebo v oboch rozhodnutiach vidis pozivita a negativa, cize clovek ti z fleku moze povedat akurat, aha.. zatial fakt neviem co z toho chcem.. a preto je mozne ze potrebuje na rozhodnutie cas..ale ked nevie aj po dlhsej dobe co chce..tak asi je potom extremne nerozhodny..alebo jednoducho naruseny..

a ohladne takych tych bezvyznamnych veci suhlasim so seagullom-hlavne tie posledne riadky o tom jedle..

Inac vlastne suhlasim Aj ja mam vo vseobecnosti rada ludi ktori vedia co chcu..a ked mi slovom NEVIEM odpovedaju vynimocne..
 fotka
taxus  12. 6. 2008 14:46
k tek pesnicke som ti napiisal ze newiem co by som k tomu mohol powedat. ja som ta nechcel ojebat newedel som lebo som nemal slow. takze clowek niekedy maa dowod powedat ze newiem...
10 
 fotka
kutcheravec  18. 10. 2008 13:22
Presne tak Suhlasim...piču s ryžu u devátich krížu..
Napíš svoj komentár