Toľko čo si sadnem do auta, preklínam to že nie som veriaci, lebo keby som bol. Mohol by som toho skurveného boha nakopať, do tej jeho veľkej čiernej tlstej riti, za to že mi nepridelil perfektný zmysel pre riadenie auta! ! Áno je to presne tak! ! Ja človek o ktorom si myslíte, že nie je dokonalý fakt nie je dokonalý! Tak ako perfektne neovládam gramatiku (čo ste si už určite všimli), tak už ani z ďaleka neovládam naše prijebané auto ktoré by som najradšej nakopal do tej jeho veľkej zelenej kovovej riti! ! Auto ktoré mi zdochne, keď pre jedného kokota čo sa rozhodol ísť cez križovatku, rýchlosťou tridsať kilometrov za hodinu. A ja v tom mylnom dojme, že tá malá kinetická sila ktorá hýbe autom bude stačiť na to aby som sa pohol aj z dvojky, čo? Áno! ! Zdochne! ! ten starý šrot prijebaný francúzky airbagmi najebaný zdochne! ! ! A ja samozrejme nemôžem trúbiť, lebo trúba sa záhadným spôsobom pozazila a nefunguje! ! Nemôžem zatrúbiť ani na tú debilnú cyklistu, starú ženskú, ktorej RIŤ, zaberá asi viac než polovičku vozovky! ! ! a čo je ešte lepšie? Presne to! ! Že keby som si chcel vytiahnuť okienko a revať na niekoho, tak presne ani to nemôžem! ! Prečo? Lebo je to elektronické vyťahovanie ktoré sa dojebalo! Pokazilo! ! A čo je ešte lepšie? V aute je aj klíma ktorá samozrejme nefunguje, a v týchto horúšabvách si človek ani nemôže vytiahnúť okienko ktoré by spôsobilo prievan a rozjebalo by mu účes na hlave! Och!

Ako ja v popravde milujem jazdenie(v oboch zmysloch), ale postrieľal by som chodcov ktorí sa mi pletú pod kapotu auta! ! Fakt. Ako ja keď idem cez prechod pre chodcov tak šprintujem, a on cigánčisko smradľavý keď vidí že ide auto, ono viete čo to urobí? Ono si to spomalí, a ešte na mňa hodí taký ksicht! ! Ja viem že v čechách majú ten zákon o chodcoch! ! Ale mi ho tu proste nemáme! ! A keď idem ja tak prosím pekne všetci šprintujte cez prechod, lebo mi kôli vám zas zdochne auto! !

Najlepšie je na tom to že keď si sadnem po niekoľkých týždňoch za volant, zabudnem si dať pas, a zapnúť svetlá! ! ! Sakra ci bocha, chuj do toho debila! ! Koľko pokút by som už mal, a viete čo? Nemám ! ! Cha Cha Cha! ! ! Hu Hu HU! ! ! Ale vážne chvíľami som mal pocit že neviem. Či mi ten motor ide alebo nie, a neviem čo si myslel o mojom parkovaní tej ujo čo sedel v zaparkovanom pikape, hlavne keď som si uvedomil že sa snažím zaparkovať v jedinom voľnom mieste medzi autami ktoré je samozrejme, označené, PRE INVALIDOV! ! Jebať ich všetkých a tie ich prijebané skurvené privilégia! ! Ale samozrejme parkovisko nebolo zaplnené ani z polovice! ! Tak bolo kde! Ale aj tak ma to nasralo! Pch!
Idem si to 80KM/H mama na sedadle smrti (vedľa mňa), vidím ako jeden starý šrot brzdí, bol v pravom pruhu, tak dobre zaradím sa do ľavého a obehnem ho nie? A viete čo ten chuj v tom šrote zabrzdenom na ceste urobil? On sa rozhodol že začne odbočovať! ! Prechádzať do protismeru? Viete ako vtedy moja mama vrieskala? Viete ako som sa ja už videl vylepený na prednom skle? Aha nie máme Airbagy, tak viete ako som si už ja sám seba predstavoval, ako mi airbag z volantu vyrazil dych? Už som sa videl na titulke nového času! ! ! Jediné čo nás zachránilo bola moja ducha prítomnosť, a to že som jemne, dupol na plyn, ako fakt som nechcel jebnúť hlavou o volant, rýchlo vytočil volantom a fuf! TO BOL ALE CHUJ! ! ! !

Ale to radšej nebudem spomínať ako som sa ja vjebol do cesty X vodičom ktorí na mňa potom samozrejme trúbili............end of fuckin ridin story

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
yolis  21. 8. 2009 00:29
som sa tak od srdca zasmiala. ja viem ze to nebolo na smiech vobec, ale ty si to tak od srdca zakričal

to je tak, ja som na to uz prisla. to len my dvaja sme dokonali soferi, vsetci ostatni su blbi amateri, ktori nam to kazdia.
 fotka
yolis  21. 8. 2009 00:29
*kazia ajmsousory
Napíš svoj komentár