O hodinu som už čakala na zastávke smer domov. Nastúpila som do busu a prvého známeho človeka som stretla hneď jedného debila zo školy. Pozdravil ma ale ja som sa tvárila, že ho nepoznám a nepočujem a sadla si úplne do zadu.

Ách konečne doma, vytiahla som kľúče a odomkla.
Pribehla ku mne mama a začala ma objímať. Pustila ma snáď až po 5 minútach.
Vošla som do izby, pustila Cd - čko a vybaľovala. Potom som sa navečerala a zapla internet. Lea bola online ( asi sa jej nechcelo chodiť von samej ) a tak sme spolu písali až do 2 rána. O 2 som si iba pretierala oči lebo ma štípali a tak sme sa rozlúčili a išla som si konečne ľahnúť do mojej postieľky

Bolo iba 17.7. a pre mňa a v podstate prázdniny skončili. Bolo mi ľúto, že som musela odísť z Kutnova ale inak sa nedalo. Lea sľúbila, že príde na týždeň do Bratislavy ak jej to dovolia rodičia.
Celé dni som nič nerobila, nechodila von, nepomáhala s ničím doma, proste nič. Pozerala som do telky a bola na nete a písala si s Leou. V štvrtok mi písala, že v pondelok príde tak som bola šťastná. Nevedela som sa dočkať pondelka. Nakoniec som sa dočkala.

O 10 ráno som stála na stanici lebo Lein vlak mal prísť o 10 minút. Celá nedočkavá som tam prestupovala z nohy na nohu. Konečne prišiel vlak a medzi prvými vystúpila Lea. Rozbehla sa ku mne a začala ma objímať. Hneď potom ma ťahala, že máme už ísť ku nám. Bolo mi to divné ale hneď som nato zabudla.
Vybalila sa, najedli sme sa a ja som jej išla ukázať Bratislavu. Samozrejme sme nevynechali nákupné centrá ako Aupark, Avion a na ostatné sme boli už unavené a boleli nás nohy. Prišli sme presne na večeru. Po večeri sme sadli pred telku a pozerali film a smiali sa. Chceli sme za ten týždeň čo tu bude stihnúť toho veľa.

Tak na druhý deň sme pokračovali. Nákupné strediská, námestia, prezidentský palác, obchodná ulica.

Lea zrazu zastala a hypnotizovala nejaký nápis na obchode.
Poď už, čo si zamrzla v tomto horku?, kričím na ňu.
Poď sem, pozri sem musíme ísť, kričí mi naspäť.
Tak teda prídem pre tabulu a vidím Piercing & Tatto.
Som si myslela, že si minimálne Ameriku objavila, smiala som sa na nej.
Dáme si spraviť spolu pírsing poď, prehovárala ma Lea.
Čo ti šibe, však ma matka zabije keď to uvidí.
Ale nezabije, nepreháňaj, dopovedala a už ma ťahala hore schodmi.

O 10 minút sme odtiaľ vychádzali s veľkým rehotom. Lea pírsing v nose a ja v obočí. Skvelá dvojka. Držala si nos a ja oko a tak sme prišli až na zastávku.
Ty kokos to bolí, začala som prvá.
Nebuď padavka to prežiješ
Veď ja viem, a čo keď budem prvá, ktorá zomrie na následné bolesti po pírsingu?
Tak budeš mŕtva, vyštekla na mňa Lea, a začali sme sa príšerne smiať.

Pred bytom som si rozpustila vlasy aby nebolo nič vidieť a Lea sa hneď pri dverách chválila mojej mame novým pírsingom. Mama pozerala aj po mne a boh vie či si niečo všimla alebo nie. Našťastie nič nepovedala a my sme sa zavreli do mojej izby. Spravili pár fotiek ako pamiatku na náš prvý deň s pírsingmi. Predposledný večer sme si naplánovali, že pôjdem Lei ukázať aj nočný život.

Prišli sme do clubu o 22:00. Bol ešte poloprázdny a tak sme zakotvili pri bare. O polnoci sa to začalo zapĺňať a prešli sme na parket. DJ asi nemal svoj deň či čo lebo hral také blbosti občas . Tancovali sme stále až do 2 rána keď sa strhla bitka. Ja s Leou sme zostali 'uväznené' v kúte na parkete a nevedeli sme sa dostať preč. Lei sa podarilo utiecť a ja som schytala jednu päsťovku pod oko. Videla som snáď všetkých svätých. Padla som na zem a počula som už iba ako DJ kričí: ochranka. Neomdlela som len sa mi zahmlilo pred očami. Dobehla ku mne Lea a kričala na mňa s panikou v hlase či žijem.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár