Dnes som sa zobudila a vôbec som si nemohla spomenúť čo sa mi snívalo. Stále som mala pocit, že v sne sa ma niekto pýtal nato či pozerám na počasie a ja som iba prikývla aj keď som na neho nepozerala A potom mi to došlo ako blesk z jasného neba..

Neviem už presnú postupnosť ale bolo to asi takto..

Boli sme pri babke na ulici a ja som sa pre niečo načahovala cez volant a auto zrazu začalo ísť. Ja ako "skúsený" vodič som si hneď spomenula kde je brzda a celou silou som na ňu stúpila lenže to auto nechcelo a nechcelo zastaviť. V tom sne som bola presvedčená, že brzda je úplne na pravo lenže v skutočnosti je v strede Ale v tom sne to bola naozaj brzda a kedže auto nechcelo brzdiť tak som jednou nohou vonku z auta a druhou na brzde šoférovala aby sme nenabúrali. Vytočila som pekne 2 zákruty za sebou a mama ma pochválila. Zrazu sme sa ocitli pri kostole čo je asi 1 km od babky a ja som ako keby opustila auto a riadila som ho diaľkovo. Lenže ono zabočilo a ja som ho nevidela takže som ho nemohla riadiť a zrazu sa mi objavilo diaľkové v rukách a tak som naposledy stlačila brzdu a to som už v diaľke počula ako auto nabúralo. Samozrejme mama na mňa začala kričať ale potom sa táto časť skončila.

Teraz príde tá najlepšia časť. Milujem sneh. Išla som po ulici a snežilo ale veľmi. Dalo sa ešte pozerať na cestu a tak som si vykračovala po ulici domov. Zrazu začali jazdiť kamióny. Veľké kamióny plné umelého snehu a modrých kockatých lesklých papierikov. Raz išiel sneh a o 2 minúty papieriky. Vždy keď išli okolo vypustil sneh a zrazu ma ten sneh začal ako keby vznášať (ako taká veľká víchrica keď máme pocit, že odletíte) a ja som nevidela ani na krok iba samý sneh Bolo to super a vôbec nebola zima.

3. časť Prišla som do nejakého domu. V tom sne som si myslela, že som doma asi. Boli tam moji bratia s rodinami. Zastavila som sa pri kočíku a v ňom sedel synovec a zrazu zoskočil z kočíka a vytiahol si ceruzku a chcel papier. Musel to byť sen budúcnosti lebo ten synovec má dnes týždeň.

Teraz nasleduje naj absurdnejšia časť. Vyšla som z domu k bráne. Bola tam celkom tma a to bol deň a tak som sa pozrela hore a zistila, že z dreva je spravený taký altánok alebo ako to nazvať v guľatou strechou. Všade bol sneh a bola iba jedna diera von na ulicu. V tom sne som mala strach, že sa na mňa to drevo zosype keď otvorím bránku tak som si iba urobila väčšiu tú dieru ktorá tam bola. Zrazu pri mne zastavila moja ekonomikárka a pýtala sa ma, že keď sa stane úraz cestárom, že čo bude potom. Ja som jej povedala, že keď to je pracovný úraz treba zaplatiť odškodné. Potom sa ma opýtala, že a z čoho a ja som jej odpovedala, že z poistenia. Potom odfrčala na oranžovom aute

Posledná časť.
Ocitla som sa v izbe s dvomi dievčatami. Jednu bolelo brucho. Tak mi ukázala kde ju to bolí a ja ako skúsená vo všetkých bolestiach a liekoch som sa spýtala či nemajú Pangrol alebo Pancreolan. Potom som kričala za tou druhou čo išla pohľadať lieky, že skôr asi Parcreolan lebo Pangrol je na predpis. Už som si myslela, že doniesla Pancreolan ale bola to také väčšia krabička a bolo na nej napísané Union Áno tá poisťovňa. Keď sme čítali na čo to je bolo tam napísané, že na blond melír a hnedé oči

Potom som sa zobudila. Áno bol to trápny sen ale ja keď som si spomenula tak som sa začala smiať Pekný deň birdzáci


 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár