Dnes podáva Ryuk na večeru všehochuť ničoho. Len mu odpusťte, ak by vám to nesadlo.

////////(play- Revelation big sur- Red House Painters (len taký nezávislý dodatok)/viem, že by mali myšlienky nechať trampolínu na pokoji.//////////

Neviem pekne písať, ani príbehy, ani básničky, preto dnes len podávam. To, čo sa uvarilo v tom láskavom hrnci, z ktorého para sa rozplynula ako dym cigariet, pri ktorom treba zakašľať, aby ľudia nezistili, že ste tvrdý fajčiar. Ale čert to ber, tvoje pľúca.
Obaly od horalky to je niečo. Tie mal rád. Ja som bola skôr na a za milu. To on nevidel. Stále si len tie svoje horalky. Tak aj mne zachutili, aj pred aj po cigarete. Časom už došli drobné, len on mal na posledný lístok.

Mne v práci povedali, že letím. Zadarmo. Tak aj o pár dní urobím, letím na sever. Už sa teším na to teplo v cudzine. Kolegovia hovorili, že je všade dobre, len nie tu. A ja som tu zas, preto hovorím okoliu ako dobre tam bude. Iste bude. Hodila som mincou. Bude. Teraz čakám, či zazvoní telefón. Možno sa nájde niekto, kto veril mojim mocným pľúcam a zakýva mi na rozlúčku.

V ďalšej práci ma chcú, lebo nemá, kto fóliovať. Fóliujem všetko. Aj melóny, aj chuť na horalku. Letná sezóna, promo, cena klesne, všetci tú fóliu chcú. Dali mi však voľno. Na týždeň mi dali voľno, vraj nech si oddýchnem. A majú po fólii a prome. Práve vtedy som na Karlovom moste kritizovala umelcov. Toľké peniaze za pár ťahov krížom- krážom po papieri. Možno tiež budem odtláčať reálne tváre na papier a nie len akési pokrčené individuá s nosom väčším než noha, asi mužská.

Jáj, tie nosy. To som ja. Nosofil. Presne takto pred týždňom som sa prechádzala v rajskej záhrade a obzerala nosy. Ak si tam bol, možno ho raz nájdeš na papieri a možno to bude nos tvojej nastávajúcej. Kto vie.

Čas uteká. O štyri hodiny vstávam. Ešte teraz tých hodín bolo sedem a už sú štyri. Pôjdem spať, nech tak skoro neletím. Len ešte chcem- nerada kreslím autoportrét a nie je to preto, že mám radšej bicykle. Tie výkresy sú ako zrkadlá. Prázdnejšie než vygrcaný žalúdok.

Ani som nezaželala dobrú chuť.
Tak teda dobrú chuť, či noc.

 Záchod
Komentuj
 fotka
n0win0u  4. 8. 2014 23:28
Screenshot
 fotka
antifunebracka  20. 10. 2015 16:17
dakujem, tento blog som si totiz vychutnal!
Napíš svoj komentár