Stalo sa vám už niekedy, že ste mali toľko práce a povinností, že ste potrebovali proste vypnúť, ocitnúť sa na inom mieste, ale nemali ste ako? Skúste jednoducho zavrieť oči a zabudnúť na miestnosť, v ktorej sa nachádzate. Pomyslite si, že ste na inom mieste, myslite na to, čo by ste tam asi robili. Napríklad v takom obchode so šperkami. Predstavte si, že sa prechádzate pomedzi regály a obdivujete všelijaké náramky, náhrdelníky, náušnice prípadne prstene. Zapojte svoju fantáziu, vytvárajte si v hlave rôzne šperky. Skúste sa potom vrátiť naspäť do miestnosti, v ktorej sa nachádzate. Teraz si spomeňte na vec, ktorá vas najviac zaujala. Viete ju opísať ako vyzerala? Ako ste sa cítili, keď ste ju zbadali? Samozrejme, že som niečo také skúsila aj ja a napísala som čo som všetko v tom obchode pociťovala.

V obchode so šperkami ma najviac zaujal náhrdelník, ktorý bol od všetkých ostatných vzdialený niekoľko metrov. Nachádzal sa na druhom poschodí, kam ma poslal krásny predavač s čiernymi vlasmi. Vyšla som po točitom schodišti a ocitla sa v miestnosti plnej nádherných farebných diamantov. V tom som ho zbadala. Nachádzal sa na krku akejsi sochy. A bol skutočne nádherný! Z pravého striebra, vykladaný drobnými kamienkami zo zafíru. Už som si predstavovala ako mi ozdobuje krk a ako sa každý obzerá, čo za krásu to mám na sebe. Z nadšením som utekala za predavačom. Predal mi ho za 20€ aj keď tu je jasné, že sme v mojich predstavách, pretože v skutočnosti by taký lacný nebol. Zabalil mi ho do škatuľky a ja som si ho vložila do kabelky. Poslednýkrát som sa na predavača usmiala a vyšla do teplého letného počasia. Bola som usmievavá a vykračovala si so šťastím z toho, že vlastním jeden z najkrajších náhrdelníkov na svete.

Je len na vás koľko fantázie pri tom použijete. Ale čím viac tým lepšie. Najhoršie na tom celom je fakt, že teraz po tom náhrdelníku skutočne túžim, ale nikde ho neviem nájsť

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár