Všetko je v pohode. Všetkých mám rada. Všetko je najlepšie. Ja som dokonale šťastná a všetci ostatný ma majú radi.
A všetci majú radi aj tú vec, čo ja milujem. Najmä ona má tu vec rada. A ON (v tejto hlúposti ho budem nazývať ON) mi povedal, ako to je. ON mi otvoril oči a neľútostne napísal tie riadky. Dobre teraz preháňam, prepáčte, ale zmietajú mnou emócie, väčšie než som schopná uniesť.
A si predstavte, že sa teraz pridáva do smutných skupín, smúti a neviem čo všetko. A pritom je dievča čo môže mať všetko čo chce. A to povie iba pár slov a je to. A preto mi je teraz tak, kurva, hrozne zle. Nemám na ňu. Nepodceňujem sa. Ja len pozerám pravde do očí. Kebyže neviem o čo sa jedná. Asi by som ju ešte ľutovala. Možno by som ju chcela utešiť, hovorila by som tie slová čo by ju povzbudili. A ona by všetko brala ako samozrejmosť.
Všetko toto by sa dialo, kebyže neviem o ČO sa jedná.

A viete čo? Keď to myslí naozaj. Nech si trpí. Je mi to jedno. Kamarátka- nekamarátka je to pekné svinstvo. A vieš čo som dnes povedala? Ešte ráno, keď som o ničom nevedela. Povedala som JEJ, že ťa mám rada. Ty podrazácka sviňa. Minule si išla preč s tou vecou čo tak milujem. Odišla si, aj keď si videla, že sa pozerám. Aj keď som tam stála. Slečinka, moja milovaná, choď preč. Zostaň si v tých tmavých uličkách. Roň slzy kôli tomu. FAKT mi je to jedno. Pred týždňom by mi to nebolo. Ale dnes, už je!

A vieš čo? To kôli mne minule plakal. Nie kôli tebe. Kôli mne! Lebo ja !! A na mňa čakal tri roky!!

To mne hovorí, že ma ľúbi. Všetko to, čo si myslíš, že nasvecuje tomu, že ťa má aspoň trošku rád, je iba tvoja hlúposť. Iba si namýšľaš. Ja už viem, ako to je. (smile)

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár