VERNE

Verne mala rada keď sa jej kôstky z jahôd dostávali medzi zuby a tvorili tak dobrý podklad pre zubný kaz. Občas pritom dokonca slastne vzdychla a mľaskla, keď jej jazyk prechádzal savým spôsobom po zuboch.
-Toto tak milujem.- Verne veľmi ťažko hovorila to slovo. Teraz ho však vyslovila s ľahkosťou, s teplom na srdci a s mokrom... TAM!
-A čo ešte miluješ?- Vedľa nej ležal Greg, nahý, obnažený a stál. Teda Greg zatiaľ ležal.
V tom miestnosť preťala pípavá óda na smútok a Verne s plačom skĺzla z postele. Ako posledné z neho cítila, ako sa jeho brušká prstov obtreli o jej zhrbený chrbát. Potom zaspala. Spánkom porazených, spánkom ľudí, čo túto noc budú spať len občas, spánkom ľudí, ktorých celú noc bude otravovať sen o svojom milencovi medzi nohami. Ale tie nohy nebudú jej. Nebudú hocijakej ženy. Budú to proste a jednoducho nohy jeho ženy.

LIUM

-Vieš, že keď si, tak strašne kričíš a občas sa nato moja suseda dokonca sťažuje?
- Akoby si to nemal rád. Stojí ti ešte aj teraz, keď si na ten rev spomenieš.- Šepla Verne. Znova nahá, znova s mokrom... TAM!
-Veríš si.-
-Alebo vôbec.-
V miestnosti zavládlo ticho. Ticho také posexové, trápne ticho, keď sedíme nahý a sme príliš lenivý nato, aby sme vstali a obliekli sa a keď sme príliš hanblivý nato, aby sme tam tak ležali. Tak si zapálime cigaretu. Jednu, dve a na dne nájdeme odpoveď.
-Kedy si povedal, že niekoho miluješ?-
-Naposledy asi tebe Vern.-
-A bolo to tak? Miloval si ma?-
-Prečo sa to pýtaš?-
-Len tak tápem v myšlienkach a uvažujem, kedy som to povedala ja. Tisíckrát som povedala, že milujem jahody, že milujem svoju rodinu a pritom mi to nejde z úst, keď za ním nasleduje muž.-
-Povedal som ti to, lebo som to tak vtedy cítil. Ty si to asi ešte necítila.-
-Škoda že to tak nebolo. Mohli sme mať teraz už dvanásť detí a štyroch psov.-
-Na psov som alergický.- Lium si zapálil poslednú a trochu sa mu krútila hlava. Nevedel či zo slov Verne alebo proste z pol krabičky cigariet.
-Verne? Nezájdeš niekedy na kávu?- A prerušil posexové filozofovanie.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár