Predstav si, že sa máš skvele. Tak skvele, že kvetiny v izbe ti kvitnú uprostred zimy, orgován pred domom pripomína fialovú záplavu ružovej. Aké sladké, aké farebné, aké úžasné.

Aké na GRC. Mám chuť hodiť šabľu, ostrihať tie konáre, potrhať tie maličké lupienky lásky.

Dostala som 11 ruží od chlapca menom Patrik. Patrika poznám od svojich šiestich a od Patrikových desiatich. Patrik je ruka čo ma objíma na profilovej fotke, Patrik je môj najlepší kamarát. Je, bol, bude. To všetko je teraz jedno. Patrik oslávil svoje dvadsiate druhé narodeniny medzi nohami Klárinky. Klárinka je sladučké blonďavé sedemnásť ročné žieňa, ktoré si píše na fotky veľkými písmenami BARBIE a občas dokonca aj toto šesť písmenkové slovo skomolí a napíše BÁRBÍ. Klárinka je proste stelesnením všetkého krásneho a dokonalého. Jej snom je chodiť na Sv. Alžbetu a preraziť vo svete šoubiznisu. Rada by spávala s režisérom a ako sa sama raz vyjadrila "bola by nato ako stvorená". Klárinka srší optimizmom, len občas rada spamuje facebook statusmi typu "neznášam sa", okrem týchto občasných výpadkov sa rada smeje, najradšej smiechom HIHIHI HAHAHA *šťuchnutie do pleca* a zvodný pohľad do očí. Doma má ružovú izbu s yorkshirom oblečeným ako klaun, rada sa tam fotí v nohavičkách a občas si tie nohavičky dáva dole. Na stene má 70 fotiek samej seba, 13 fotiek samej seba spitej ako táčky a 110 fotiek koláží so svojími ex.

Na jednej z tých fotiek som minule videla aj Patrika. Držal ju za prsia, jazykom jej chutnal žalúdok a Klárinka mala ružovým písmom na stehne dopísané "PaťušQo - 22. narodeninqy". S tvrdým Y a s tvrdým Patrikom juniorom.
Ako prvé, snažila som sa Patrika neobviňovať bez dôkazu. Teda jednoznačného, aj keď niečo jednoznačnejšie sa mi hľadalo ťažko. Utekala som teda na jej blog, kde mala tento akt dopodrobna opísaný.

V ten deň som sa zgrcala ako nikdy. Naozaj som vracala, vracala som svoje vnútro a svoje srdce, lebo Patrik bol odjakživa môj. Zažila som s ním jeho lásky, zažila som rok s ním. Práve preto to tak bolelo. Vedela som ako jej hladil stehná, vedela som si živo predstaviť ako jej uhládzal vlasy a keď bolo potom ako ju celú vybozkával. Na každom milimetri jej bezchybnej pleti. Na každom bezchĺpkovom záhybe.






LENŽE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Patrik je môj. A na tie ruže mu poviem ÁNO.

 Blog
Komentuj
 fotka
wordsarejustdropsofrain  11. 12. 2011 13:43
Ja som tak strašne rada a pritom je mi tiež tak z toho na grc. neviem či robíš dobre.
 fotka
jin15  11. 12. 2011 14:23
Hmm... Patrik ťa možno potom naučí, že kvetiny sú len prostitútky prírody... Pozor na to čo chceš...
Napíš svoj komentár