Bolo obdobie, keď sa mi splnilo všetko po čom som túžil.. Teraz si určite hovoríte: „No to určite?!!“, ale vážne..

Možno sa mi neplnili sny, že chcem vyhrať auto, alebo zakopnúť na zemi o milión, ale boli to skôr také maličkosti.. Nechcem ich teraz všetky menovať, lebo niektoré sú dosť trápne..

Jednou z nich bola taká vec, veľmi som si prial spoznať lepšie niektorých ľudí, čo mi dokonale vychádzalo, večer pred spaním som si všetko predstavoval, že ako sa spoznáme.. Prešiel čas a stalo sa to..
Spoznal som takto pár super ľudí, no nie vždy boli super. Niektorých som si inak vysníval a padol som na nos v realite, ale bol som rád, že som sa poučil..

Za tieto veci som vždy spravil dobrý skutok. No teraz chcem zase a veľmi sa snažím a možno preto to nejde.. Jeden, dva, tri.. Čo až tri prípady mi nevychádzajú? A pritom to tak veľmi chcem, kde sa stala chyba?! Vo mne? V nás, či len balíček prianí som si minul prirýchlo? Áno, jedna osoba mi povedala, že nech už na to netlačím, že to príde alebo nepríde samo od seba..

Možno to bolo len obdobie, ktoré sa môže rýchlo zmeniť a možno to je tým, že je úplne veľa iných veci, ktoré tá „zázračná“ postavička musí robiť a moje priania a sny sa jej zdajú byť nepodstatné?! Ale ak existuje niekto taký, kto tie želania plní, rád by som s ním skamarátil..
Ale je to tak ako má a ja s tým veľa nenarobím.. Tak nechám tomu čas, veď času je tak veľa a na druhej strane tak málo..

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár