Tak nech je ten rok 2014 škaredší ako rok 2015 a krajší ako rok 2013..

„Uff..“ to si vždy poviem, keď dobehnem na autobus, ktorý som skoro zmeškal.. Vtedy vždy utekám o niečo rýchlejšie ako keď utekám len tak svetom.. V tom momente sa rozhliadnem, či je niekde voľné miesto – priznávam sa, rád sedím v autobuse a najradšej pri okne na pravej strane vzadu.

Lenže vždy, keď chcem sedieť(veru sú aj dni, keď si radšej postojím) tak daká blbá osoba sedí bližšie k uličke a na tom mieste pri okne má položenú dakú FAKE-ovú kabelku.. Tých ľudí by som vedel byť palicou po hlave a kopať kopačkou do hlavy v prípade ak stojí v autobuse zúbožený dôchodca.
A tak ako som utekal na autobus mi utekal aj rok 2013. Neviem, či to je tým, že starnem, ale posledné roky sa ten čas zrýchľuje. Alebo to len ja sa niekam ponáhľam?

Možno je to aj tým, preto by som v tom ďalšom roku chcel spomaliť, zavrieť pár dverí vďaka ktorým len blúdim, dať svoj čas ľudom, vďaka ktorým pociťujem, že som na tomto svete správne a už nikdy nikomu nič nedokazovať, lebo či sa Vám podarí jedna vec, alebo tisíc, vždy to pre ľudí budú iba hlúpe náhody.

Avšak niektoré veci nedokážete len tak nechať v starom roku a zabudnúť na ne, lebo možno sa bojíte ukázať lásku k niekomu, koho máte úprimne rád, len sa bojíte sklamania.. Čiže nájdem viac odvahy a budem viac počúvať hlas srdca.. Krásny rok 2014

 Denník
Komentuj
 fotka
lolastylesova  31. 12. 2013 01:03
To s tým busom presne sa vidím! Aj tebe krásny
 fotka
antifunebracka  13. 7. 2014 20:06
takto v polcase sa pytam: vychadza ti to zatial podla tvojich predstav?
Napíš svoj komentár