(1.9.2009) „Ach to bude rok, ja to asi neprežije a zajtra vstávať o 6,30 a potom si kúpiť oblek, stužková, testy, prihlášky, maturita, prijímačky... To asi nezvládnem!!“ ... a predsa som to zvládol

Pamätám si, že pred rokom som mal strach zatvoriť oči, lebo každým dňom som bol bližšie k veciam, ktoré som si myslel, že nezvládnem. A nakoniec som ich úspešne zvládol.

Vtedy som si nič iné neprial, len aby som zmaturoval a dostal sa na vysokú. Prial som si to veľmi veľmi silno, až sa to splnilo. A dnes by som si chcel priať vrátiť sa späť na strednú – ale myslím si, že toto by mi už asi nevyšlo.

Učím sa byť realistom ... idem na vysokú, čo mi prinesie nový rozhľad, nové vedomosti a nové vzťahy. Viem že to už nebude ako stredná a nikto nepríde a neotvorí obávaný učiteľský zápisník, že nikto nás už nezapíše do triednej knihy a ospravedlnenka od kožnej mi bude na nič.

Áno, idem na vysokú a chcem o 5 rokov tu písať, už ako Ing.Roman A spravím pre to všetko, možno ma vietor a city unesú inam – ale o tom možno nabudúce

PS: Úspešný štart školského roka a iným začiatok mesiaca

 Blog
Komentuj
 fotka
tomas  2. 9. 2010 08:11
tak uvidíme, Ing.Roman, či sa ti to podarí
Napíš svoj komentár