... Sú vône, ktoré si človek navždy zapamätá ... keď prejde istý čas od ich dennej absencie a potom sa zase niekde objavia, všetko s nimi spojené sa zase okamžite vráti a chce pokračovať tam, kde kedysi skončilo ...

Dnes som sa náhodou vrátil k miestam, ktoré boli pre mňa čarovné – pre nás .. Neviem kto určuje to, čo sa zmení .. a naopak.. to čo zostane rovnaké, ale určite to je čarovný „pán“..

Sú to miesta, ktoré sa vtedy prebúdzali, miesta kde rástli prvé kvety, kde som ja rástol s nimi.. Všetko tam vtedy voňalo prekrásnou vôňou.. Ten sladký vzduch.. Tá voda.. Tá lúka.. Ten starý dom.. To krásne Slnko..

..i napriek tomu, že dnes tam už necítiť sladkú vôňu vzduchu, že listy pomaly opadali, že ten dom vyzerá ešte viac ošarpane, lúka pošlapane.. napriek tomu všetkému.. je to čarovné..

Ako do mňa fúkal ten studený vietor, nenechal vo mne spomienku na spomienke a spomínal som, akoby to bolo včera.. Akoby nič neskončilo.. Akoby som sa mal chuť obzrieť a vidieť teba..

.. nie nebolo to smutné, bolo to veselé, mal som úsmev na tvári.. Neviem čo robíš, neviem ako sa máš, neviem čo si o mne myslíš a či sú aj u teba veci, ktoré keď sa niekde objavia, si na mňa spomenieš.. Veľa krát som sa pýtal sám seba, že neviem čo sa stalo a kde nastala chyba.. ale dnes to už neriešim.. lebo .. lebo si pamätám len to pekné..

Dúfam, že sa máš super.. dúfam, že sa usmievaš.. Dúfam, že keď Ťa niekde náhodou uvidím, bude z teba žiariť spokojnosť.. Dúfam, že to budeš ty.. ty.. ako som Ťa poznal..

 Blog
Komentuj
 fotka
side3  8. 11. 2011 23:51
krásne nostalgické
 fotka
pilulka  9. 11. 2011 13:29
krasne a pokojne jesen vie byt velmi nostalgickym divnym obdobim
Napíš svoj komentár