A – Ambícia
V živote ma sprevádza všade. Snažím sa z niektorých vecí vyťažiť maximum, keď mi niečo nejde, tak sa hneď nevzdávam a snažím sa dobojovať do konca.

B- Býk
Býk je zemské znamenie, preto má rád istoty. Rád stojí nohami pevne na zemi a snaží sa niečoho chytiť, napríklad ruky niekoho iného a mať istotu. O býkoch sa tiež hovorí, že sú tvrdohlaví, ale aj veľmi pokojní. Preto sa snažím problémy, čo mi prídu do cesty riešiť chladnou hlavou. O nás býkoch sa vraví, že sme uzavretí a držíme si od ľudí odstup. U mňa to tiež platí, sú veci, ktoré si nechávam pre seba a potom aj veci, o ktoré sa rád podelím s inými.

C- Čakať
I keď toto slovo nezačína na C, ale na Č, predsa som si ho sem dovolil zaradiť. V živote som sa čakať naučil. Moja mama mi vravievala, že radšej si počkať na niečo poriadne, ako zmeškať pre niečo bezcenné. Či to je lepší spoj na vlak, termín u zubárky, či v láske. Pred nedávnom som mal pocit, že sa už tej lásky nedočkám, ale zrazu je tu...

D – Dôvera
Pre mňa naozaj silná ľudská vlastnosť, ktorá sa ťažko buduje a ľahko stráca.

E – Empatia
I keď my ľudia sme silno empatickí a snažíme sa porozumieť ľudom, na ktorých nám záleží, niekedy si nevieme predstaviť, čo tí ľudia zažijú.

F – Farby
Milujem farby, či je to modrá, červená, čierna, ružová... Úprimne sa priznám, že najradšej mám bielu, lebo je proste taká – neutrálna.. Vždy keď niečo vidím a je to farebné, hneď mám lepšiu náladu..

 Blog
Komentuj
 fotka
ladypetushqa  14. 11. 2010 23:43
G , H , I , J , K , L , M , N , O , P , R , S , T ,U , V ,X, Y , Z. Chcem , ďakujem
 fotka
cy3aha  15. 11. 2010 12:26
pekné, bude aj pokračovanie, že?
Napíš svoj komentár