V utorok som začal hrať „futbal“ a dnes som dohral prvý polčas. Možno to píšem nezrozumiteľne, ale maturoval som..

Začalo to utorok slovenčinou, ktorá bola podľa mňa dosť ťažká. S nervovým vypätím Vám to myslí trocha pomalšie. Minulý rok sa mi zdal test omnoho ľahší!! Verte mi.. Inak som si vybral tému: „Hovoria o mne..“ (charakteristika osoby), no dalo sa o čom písať, celkom som sa na tej téme aj smial..

Včera to pokračovalo angličtinou, ktorá bola strašná!! Angličtina nikdy nebola moja silná stránka a asi ani nikdy nebude.. Aspoň sloh som mal za 20 minút napísaný, bol to list priateľovi na tému „Narodeninová party pre tvoju sestru“

A dnes balzam na rany bola matematika, ktorá sa mi zdala najlepšia z najhorších. Možno to bolo len šťastie, alebo náhoda, ale príklady mi dokonale sadli.. No aspoň niečo..

Teraz mám prestávku, trocha dlhšie ako je polčas vo futbale.. Presnejšie skoro 2 mesiace, tak ešte mám čas naberať veľa múdrosti zo „studnice poznania“ .D

Podľa Mňa tie 2 mesiace ubehnú veľmi rýchlo a začne druhý pol čas a tam sa rozhodne, ako „zápas“ dopadne.. Možno potom ma budú brať aj iní ako dospelého aj keď ja osobne si dospelý nebudem pripadať.. Tak idem sa chystať na druhý polčas a nebudem tu kecať blbosti..

Všetkým čo mi držali palce ĎAKUJEM a všetkým čo maturovali, tak tým držím palce nech im to výde čo najlepšie

 Blog
Komentuj
 fotka
ena233  19. 3. 2010 14:44
prečo všetci písali tú charakteristiku,?????...

a slovina bola ťažká...naši profesori mi povedali že už minulý rok bola ťažká a teraz sa aj oni na tom dojebkali...
Napíš svoj komentár