Ťažko povedať, kedy vo mne nastal takýto skrat, keďže normálne dievčatá v puberte túžia po vzťahu so svojím dokonalým princom, ktorý vydrží až do svadby. Svadba haha... čo pre mňa znamená toto slovo by bola zase téma na dlho, tak sa vrátim k môjmu pôvodnému plánu.

Nemala som žiadny dlhotrvajúci vzťah a ani v najbližšej dobe s tým neplánujem nič robiť. Presne tak. Zastreľte ma, pohoršujte sa alebo ma dokonca vysmejte. Zažila som si už asi všetky reakcie na svete, keď som toto niekomu oznámila a dokonca sa mi to stalo aj dnes.

Nemyslite si, že mám niečo proti mužskému pohlaviu. To nie. Flirtovanie a také tie dvojzmyselné debaty ma neskutočne bavia. Veď to poznáte. Lenže stačí, aby medzi rečou začal plánovať, čo budeme spolu robiť o mesiac, dva a mne okamžite v hlave zasvieti výstražné červené svetielko s odkazom: Okamžite zmizni! To ani nehovorím, že debatu na tému zoznámenia sa s jeho rodičmi a deti sú v mojej blízkosti úplne tabu.

Netuším, ako sa mi toto dostalo do mozgu, no neviem sa toho zbaviť. Plus mi k tomu nepomáhajú ani večne plačúce kamarátky v depresiách, ktoré musím utešovať, pretože „princ“ ich buď okašlal, podviedol alebo sa jej jednoducho len neozval pár dní. (Len medzi nami... toto nechápem. Však určite má aj iné veci na starosti, ako jej 24 hodín denne písať Smsky o tom aká je úžasná, ale psst.) A aby toho nebolo málo chodia si po radu za MNOU.

Ja: 1.Čo som nemala vzťah.

2.Čo si myslím, že láska asi ani neexituje, pretože zo začiatku tam je možno chémia, sympatie, fyzická príťažlivosť... potom nasleduje zamilovanie, poblúznenie alebo ako rada hovorí svet s „ružovými okuliarmi“... a nakoniec len stereotyp, zvyk... Nazvite si to ako chcete, ale všimli ste si, že LÁSKA tam nie je.

3. Čo hovorím, že chodenie s niekým sa rovná stratene slobody. Beriem to ako uviazanie na reťaz. Ako keby si ma chalan kúpil v nejakom obchode, doniesol domov, uviazal ma k búde a na plot zavesil: Nepribližujte sa k môjmu pozemku je strážený. Doslova by si ma privlastnil a donútil ostatných, aby sa mi vyhýbali. Samozrejme on ma bude chodiť kŕmiť, aby som nezomrela od hladu. Možno ma dokonca sem tam pohladká po hlave a povie mi pár teplých slov. Niekedy ma zoberie do parku sa vyvenčiť, ale hneď aj zapíska, aby som sa k nemu vrátila a neušla mu náhodou niekam inam.

Asi takto by som to sama nejako zhrnula. A teraz mám vždy dilemu, či im povedať môj skutočný názor: „Vyser sa naňho a na vzťahy. Príde ďalší. Teraz mu choď poďakovať, že ťa zbavil bremena a choď si užívať.“ Alebo jej mám ísť kúpiť vreckovky s čokoládou a sľubovať jej nemožné: „On sa ti ozve. Miluje Ťa. Určite ťa nepodviedol.“ Po väčšine to konči vždy len pri nadávkach na mužské pohlavie.

Poraďte, čo by ste robili vy?

Ja zatiaľ budem stále utekať pred každým chalan, ktorý sa bude chcieť so mnou viazať. Peace.

PS: Ospravedlňujem sa každému, koho som týmto urazila, pohoršila... To len pre istotu, lebo som si všimla, že niektorí si tu berú blogy veľmi k srdcu.

 Blog
Komentuj
 fotka
bizbilio  4. 7. 2011 23:13
myslim,ze ta milujem

vystizny blog!
 fotka
rockmysoul  4. 7. 2011 23:19
@bizbilio ďakujem, aspoň viem, že nie som jediná svojho druhu
 fotka
bizbilio  4. 7. 2011 23:20
blaznis? to aspon JA viem,ze nie som jedineho druhu.
 fotka
rockmysoul  4. 7. 2011 23:53
@bizbilio tak to sme sa našli teda
 fotka
hopelight  4. 7. 2011 23:59
tak toto nie ja neverím,že niekto zmýšľa úplne rovnako ako ja .. úúúžasné čítaníčko na večer. Pobavila som sa ( ńeber to osobne .. smejem sa viac-menej sa sebe ) .. ja už poznám príčinu prečo sa na vzťahy pozerám takto..

Kočky je nás asi viac
 fotka
hopelight  5. 7. 2011 00:02
Tak toto nie ja NEVERÍM,že niekto zmýšľa úplne identicky ako ja konečne to mám čierne na modrom úžasne vystihnuté .. neviem ako ty..ja už som príčinu našla :/ neverím jednoducho povedané na Lásku ..

Je nás asi viac že
 fotka
whisper  5. 7. 2011 00:16
Zaujímavý pohľad na vzťahy a pravdupovediac viac sa mi páči tvoj pohľad na vec, než tebou celkom dobre vystihnuté "princezné a princovia"



Zároveň som si však istý, že časom niektoré svoje názory zmeníš (tak ako sme všetci svoj pohľad na vec menili a budeme meniť súčasne s našim dozrievaním)... Napr. pre mňa vzťah vôbec nie je o strate slobody - všetko závisí od toho, s kým si.



A riešiť, či veríš alebo neveríš na lásku, na tom nezáleží, pretože city existujú v našom živote či sa nám to páči, alebo nie V každom prípade nech sa ti darí...
 fotka
rockmysoul  5. 7. 2011 00:25
@whisper No hej, to pomenovanie "Princ" som napísala, preto lebo kamarátka tak stále rozpráva o jednom chalanovi a ostalo mi to v hlave.

Mne je to jasne, že určite zmením názor, a práve preto som to aj sem napísala, aby som sa na tom o päť rokov mohla smiať, keď si to budem spätne čítať.

Ďakujem, podobne aj tebe nech sa darí.
 fotka
rockmysoul  5. 7. 2011 00:31
@hopelight Ďakujem. No u mňa bod dva hore, že tiež sa nekamarátim so slovom Láska. Mne nejde, ale do hlavy, ako som k tomu dospela. Keďže láska je všade propagovaná a ospevovaná.
10 
 fotka
thatzooey  5. 7. 2011 01:18
tiež som mala takéto názory, keď som mala 16. že láska neexistuje a všetko je chémia a bla bla. v 17 som sa zaľúbila. jednostranne. láska to možno nebola, ale city zostali zranené. odvtedy mám problém pripustiť si niekoho bližšie a dovoliť si zaľúbiť sa. a som sama. a niekto mi proste chýba. takže, názory sa časom menia. je celkom možné, že si toto leto nájdeš chalana a budeš veľmi šťastná
11 
 fotka
rockmysoul  6. 7. 2011 00:54
@thatzooey v pätnástich som bola doslova pobláznená jedným chalanom tiež bohužiaľ len jednostranne a trvalo to u mňa niečo vyše roka a pol, takže ťa viem pochopiť. To bude asi aj môj problém, lebo odvtedy som si nikoho nepripustila k telu a všetko beriem ako zábavu.

S tou prvou možnosťou veľmi nerátam, keďže pri najmenšoum náznaku, že by som mohla opätovať city aj ja zdrhnem, ale ďakujem a šťastná som aj teraz a sama.
12 
 fotka
maybelline  21. 9. 2011 22:31
akoby niekto opisoval moje pocity...takže teraz zistujem že nie som divná! su ludia ako ja !
13 
 fotka
rockmysoul  22. 9. 2011 19:00
@maybelline teším sa s tebou som rada aj za seba, lebo vďaka komentárom som to zistila tiež
14 
 fotka
stalker123456  30. 10. 2011 22:13
to, co tu opisujete dava vcelku logiku..ale treba aspon dufat, ze vsetci nie su rovnake svine
15 
 fotka
rockmysoul  31. 10. 2011 11:20
@stalker123456 ja viem, dávať zdanlivo nelogickým veciam logiku mi ide .... Ja som zarytý optimista, takže v kútiku duše stále dúfam, že existujú aj chlapi nesvine, hoci s pribúdajúcimi rokmi je to čoraz horšie
16 
 fotka
stalker123456  31. 10. 2011 23:07
musis lepsie hladat a preco je to tazsie prave s pribudajucimi rokmi? zvysuje sa narocnost a poziadavky?
17 
 fotka
rockmysoul  31. 10. 2011 23:32
@stalker123456 od určitej doby nehľadám nič, dokonca ani kľúče od domu, lebo vďaka zákonu schválnosti by som ich aj tak nenašla, keď ich potrebujem nie práveže klesajú, lebo moje ideály o opačnom pohlaví jeden za druhým miznú v nenávratne
18 
 fotka
stalker123456  1. 11. 2011 12:14
kluce od domu ja uz urcitu dobu tiez nehladam, lebo ich mam na retiazke..ale nic ine vlastne tiez nie no tak idealy ja nemam uz ziadne, ale tak urcite musia existovat aj nejake vynimky..a ak nie tak aspon mame klud
19 
 fotka
rockmysoul  1. 11. 2011 12:32
a tá retiazka funguje, lebo ak áno tak si jednu kúpim hneď ako sa nájdu tie kľúče... takže hľadanie partnerky si tiež vzdal?

presne tak, máme pokoj a zbytočne sa nestresujeme
Napíš svoj komentár