Viete čo je zaujímavé? Niektorý ľudia vás vôbec nepoznajú a už vás odsúdia na človeka s ktorým nemajú záujem sa vôbec baviť.Ako im mám dokázať že niesom taká za akú ma majú,ked mi vôbec nedajú šancu ?

Páčil sa mi jeden chalan.Myslel si o mňe veci,ktoré neboli pravdivé,jednoducho mi nedal šancu.Bola som doňho buchnutá pár rokov a ked som mu odhalila moje city,jedenoducho mi šplechol do očí že s takou aká som ja nemá zaujem sa baviť a nieto ešte chodit.Dobre to ma nenaštvalo ale nahnevalo ma to,že akým spôsobom mi to povedal.Nikdy som mu nič nespravila,jednoducho ma ani nepoznal a uveril klebetám.Tak som sa na to vykašlala.
No neskôr mi robil na priek.Rýpal do mňa ako sa len dalo,zosmiešnoval ma,ale ja som sa držala na uzde.Ale o pár mesiacov som toho mala po krk.Tak som sa ho opýtala že prečo to robí.Odpoved znela: Neznášam ťa! Aj ja som ho neznášala ale neurobila som mu nič z toho čo on mne.Vlastne vôbec nič.Všetky baby boli doňho buchnuté,všeci ho mali za najlepšieho frajera.Len ja nie.Vedela som aký je a nebol to predsudok.Bolo mi zle z toho ako ho všedci obdivujú,že sa mu chcú rovnať.Všeci sa ma pýtali prečo ho neznášam a ked som im povedala dôvod, tak mi neverili.Povedali že on taký nieje.A tích pár ľudí,ktorý mi to verili povedali že to je egoista a nič viac.Bola som sama oproti jemu.No teraz je nás viacej,pretože niektorý už zistili aký je a hlavne tí ktorý ho mali najradšej.

A tak z lásky vznika nenávisť...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár