nemal som čo robiť a dolahla na mňa zas taká sprostá nalada tak som si pisal a niečo z toho vzniklo v podtate je to moje vyjadrenie takže to sem hodim uvidime možno sa to ujme

Ludský cit, ako napriklad vášeň či láska je naozaj zvláštny jav. Vyjadrenim týchto citov sa dá povedať že vlastne klameme seba samých pretože, všetko má svoj čas niekde to začne inde skonči nič nieje nekonečné a večné.

Nemám rád pokrytcov a dá sa povedať že sám nim som, prečo? Na každú vec sa môže človek pozreť z dvoch strán či už z tej zlej alebo dobrej. A aj keď niekedy veci z prvoty vyzerajú ako zlé, netreba vždy hladať v nich iba tie negativa.

Uznávam každú múdru myšlienku vyjadrim jej obdiv ak chcem, ale mam aj svoj vlastný názor a vlastnú hlavu. ano učim sa ale praktikujem zo svojho nepoúživam cudzie podklady, nieje nič slobodnejšie ako otvorene povedať čo si myslim.

Urobil som v živote vela prešlapov, no učím sa z každeho z nich a kto vidí v sebe pravdu a hrdí sa ňou je iba zaslepený svojou tvrdohlavosťou. Niektoré veci nemožno zmeniť, aj keby som bol rád keby to šlo... nejde. preto sa človek musí vedieť postaviť a nie vzdať, ukázať druhým tu silu v seba samom a pozrieť sa druhým do očí aj keď to bolí...

 Úvaha
Komentuj
Napíš svoj komentár