BIRDZ ďakuje svojim návštevníkom za každodenné návštevy, váš počet rastie, a ich aktivita na BIRDZ rastie ešte rýchlejšie ako ich počet.

Len pred dvoma mesiacmi, v novembri 2006, sme v BIRDZ boli šťastní, že sme zobrazili prvý krát viac ako 1 milión stránok za mesiac, v ten mesiac BIRDZ navštívili 95 tisíc ľudí. V decembri sme mali už prvý krát viac ako 100 tisíc návštevníkov za mesiac, dosiahli sme 12 tisicí registrovaných uživateľov a boli sme šťastní.

A v januári ste to všetci ešte viac rozšupli. Zrazu sa v priebehu dvoch mesiacov zdvojnásobil počet zobrazených stránok a presiahli sme prvý krát 2 milióny zobrazených stránok za jeden mesiac.
Podarilo sa to aj vďaka tomu, že sme zaznamenali 156 tisíc návštevníkov a stále prichádzajú noví a noví.

Ste super návštevníci, sme šťastní, že vás máme O to viac nás tešiť pracovať na novom BIRDZi s novým logom, s novým dizajnom so stovkami nových funkcií... V najbližších mesiacoch pravdepodobne budeme musieť upgradnúť server a kúpiť vlastný stroj (zatiaľ využívame webhosting od spoločnosti WebGlobe, cez ich službu www.vasadomena.sk, čoskoro nám už náš server prestane stačiť, snáď do vtedy príde veľa inzerentov, ktorí si kúpia reklamu

S pozdravom

Tomáš Abaffy
www.birdz.sk/webka/tomas/
za redakciu BIRDZ.SK

Údaje sú podľa Google Analytics

 Blog
Komentuj
 fotka
l.ukynko  13. 2. 2007 11:43
btw. ako to vlastne ma byt s reklamou?? lebo ako som si vsimol resp. nevsimol tak na birdzi ziadna reklama nie je...
 fotka
tomas  13. 2. 2007 11:48
je vzdy ked si niekto kupi (myslim, velku reklamu hore), zial nie je to moc pravidelne, ze sa take daco stane
 fotka
duvilax2  13. 2. 2007 16:43
jeeej to sa vsetci tesime ze sa tolko mnozime (ako uzivatelia birdzu to myslim
 fotka
srdce1357  13. 2. 2007 17:38
suhlasim s Duvilax2
 fotka
cts_w  19. 2. 2007 22:56
trikrat hura pre Birdz

vyrezavam si do stolicky dalsi zarez za slub na obnovenie stranky. dofam ze posledny, lebo takymto tempom tu stolicku prepilim...
Napíš svoj komentár