Bola som dievča ako každá iná. CHodila som do školy kde som spoznala jedneho užastneho chalana .SAmozrejme zaľubila som sa. Nebola som jedina ktorá ho potajomky lubila.
Ale však časom prišiel tento chalan za mnou či by som nahodou nechcela niečo s ním poriešit.Bola som taka štastna a hned som podlahla jeho čaru.
Bol tak krasny jeho krasne hnedo čierne zvodné oči si pamatám dodnes.Ako sa na mna pozerali a slubovali mi večnú vernost, krásu a život ako má malokto.Jedine čo z týchto slov splnil bol život ktorý nemalo každe dievča.
Čas ktorý som s nim trávila bol prekrásny, hoc som skoro nč o nom nevedela, pretože bol tak tajomný zahalený v čiernej farbe a tak aj v ciernom tajomnom závoji MILOVALA som ho dokonca viac ako svoj život viac ako hoc čo na zemi.
Až raz nastala tá osudná noc. Bola som ako počarovaná nikdy by som to nikomu nedovolila , a nikdy by som si nemyslela že sa to stane tak skoro.Chcela som sa mu odvozdat uplne cela .A on?? On to vedel.
Prichystal krásny večer.Ked som vstupila do izby videla som sviečky a 2 pohare a flasu červeneho vina.
V ten den bol akurát spln .Tak krásne svietil mesiac že presvietil celú moju izbu.Vytvarál zaujimavú atmosféru.
Začínala som mať divný pocit pretože on sa spraval velmi divne povedala som že mám strach a on si ma k sebe nežne privinul.Začinala som byť unavená. Stále viac a viac a viečka mi otažievali.Až som nakoniec zaspala.

Z tej noci si nič iné nepamätám.Neviem čo sa stalo, len ráno ked som sa zobudila strasne ma bolela hlava, a na krku som cítila štípanie.Ked som sa pozrela dookola videla som na stole listoček s odkazom.
Bála som sa ho prečitať no musela som prekonat strach na listku bolo: Vitaj v KLube upírov CMUK.
Nikdy som na taketo veci ako upíri, bosorky, magovia neverila a nechcela som verit myslela som že je to len zlý žart.
No ked som sa pozrela do zrkadla videla som na mojom krku odtlačky ako po kusnutí.Bolo to červené akoby zapálenne a bolo vidno že je to čerstvé.
Pochopila som že to nie je žart až na druhý den ked som mala strasnú chuť na krv.Tá chuť bola tak velka že by som koli tomu bola schopná aj vraždiť.ˇ

Áno Odteraz som upír a som nebezpečná.Viem nikto mi neodolá a dokonca ani ty ano prave ty, ty si ďalší na rade.........

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
adka279  6. 3. 2009 22:50
z toho súmraku už jebe šetkým..
 fotka
skippik  7. 3. 2009 21:50
ale co je to dobry pribeh ....ta nado mnou neve co vyprava
 fotka
sasi2680  16. 3. 2009 15:40
hehe dobréé to je mne to príde ako akasi parodia na Twl
 fotka
nika1111  30. 11. 2010 09:07
dobre to je
Napíš svoj komentár