Ráno som mala v schránke už 13 nových správ. Dozvedela som sa čokoľvek, čo som ani nemala v pláne. Písal mi jeden muž. Vraj aj on stále niečo hľadá – vie aké to je a že ho dokonca už čaká aj svadba. To ma trošku mierne šokovalo. Niekto sa ide ženiť, ale pritom si tým vôbec nie je istý. Nechápala som. Prečo ľudia robia takéto rozhodnutia, keď si tým vôbec nie sú istí a vedia, že nebudú stopercentne šťastní.

Nikdy by som nerozmýšľala, že by som sa mohla vydať za niekoho koho ako tak znesiem, len preto, lebo by som s ním dlhšie chodila alebo z nejakého iného povrchného dôvodu, napr. že by som ostala sama, alebo by som nedúfala, že stretnem niekoho lepšieho. Riadim sa heslom, keď nemáme o čom načo strácať čas. Uvedomte si, že beriete čas aj vášmu partnerovi. Možno aj to je dôvod prečo sa nechcete rozísť, pretože sa bojíte, že ten váš nedokonalý partner pri ktorom vám niečo chýba by behom pár sekúnd po rozchode objavil lásku svojho života.

Ale svadba? Zdá sa mi to choré. Normálne by som nad ňou nerozmýšľala, nie to ešte keby som si nebola istá, že to naozaj chcem a už mi nič nechýba. Neviem si predstaviť ako potom žijú tí ľudia, ktorí sa každé ráno prebúdzajú s niekým s kým si nie sú istí, či chcú vlastne naozaj byť.

Možno zase hľadáme po internete len to, čo by sme bez pomoci netu prekusli a viac na to ani nepomysleli, síce je to blbosť, jasné, že to čo chceme nás bude vždy prenasledovať, ale potichu by sme naše vedľajšie potreby tolerovali a zároveň sa ich snažili aj ignorovať...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár