K tomuto článku ma inšpirovala jedna užívateľka.

Myslím si, že každý človek o niečom sníva. Niektorí ľudia sa im ich sny snažia prekaziť.

Písala som o tom, že istá časť ľudí sú zasnení a ostatní sa prezentujú ako realisti. Toto však nesúvisí s našimi snami a ich ceste ku splneniu - aj realisti majú svoje sny.

Každý človek má nárok na svoje sny a nikto mu ich nemôže vziať, ak sú ozajstné, skutočné, sú zo srdca a človek sa na ne často zameriava.

Určite ste mnohí zachytili v jednej volebnej kampani už veľakrát zosmiešňovanú frázu ,,ľudia si zaslúžia istoty." Lenže kto vám ich dá?

Naopak vaše sny môžete riadiť sami. Môžete si vysnívať, čo len chcete a nikto vám v tom nemôže zabrániť. V istej knihe som čítala, že mozog si zapamätáva o mnohokrát lepšie obrazy (ľahšie a jasnejšie si ich vybaví) ako písmená, preto ak na niečo myslíte vo vašej hlave sa objaví obraz a čím detailnejšie máte váš sen premyslený, tým ľahšie si ho mozog zapamätá a bude sa naň lepšie zameriavať.

Prečo spomínam, čo si mozog lepšie zapamätáva? Čítala som príbeh jednej ženy, ktorá si vytvorila svoju knihu snov (tento príbeh je mimochodom skutočný). Napísala si doň svoje sny a ku každému prilepila aj obrázok, ktorý ho charakterizuje. Po pár rokoch sa jej splnila väčšina snov - spoznala muža akého chcela, mala s ním svadbu a pod. Neskôr o niekoľko rokov mužovi povedala a aj ukázala túto knihu. Odvtedy si už obaja urobili niekoľko kníh snov vďaka ktorým majú šťastnejší život.
Meno ženy, ktorá sa podelila o svoj zážitok je Glenna Salsbury.

Slováci sa sťažujú ako sa im nedarí a podobne. Niekto sa vyhovára na svoje zázemie, finančnú situáciu, krajinu ktorú obýva a pod. Akoby mal prísť niekto za nimi chytiť ich za ruku a ukázať im - tu máš šťastie, tu zdravie, tu bohatstvo, lenže ľudia, ktorí sú šťastní a úspešní, niečo preto robia - teda minimálne idú za svojimi snami

 Blog
Komentuj
 fotka
marleymt  31. 7. 2013 16:58
jasné, že snívať treba, poznám ešte viac takých pekných príbehov, ktoré sa týkajú snov, sny sú fajn
 fotka
alive  31. 7. 2013 17:58
tak ja skúsim ešte vydržať a snívať ďalej
 fotka
leaav  31. 7. 2013 19:43
koho blog ta inspiroval? nech mam co citat

inak pekne to je
 fotka
sarita621  31. 7. 2013 20:19
pekný článok LIKE
 fotka
spisino  6. 8. 2013 13:38
i am dream?
Napíš svoj komentár