...je to neuveriteľné ale je to tak. Ja „spisovateľ“ idem niečo napísať.

A aj vieš o čom to bude. O vyznaní sa z mojich citov k tebe. Ibaže nevieš akými slovami 

Ja viem, že som ti niečo takéto už viac menej „dlžná“. Že som možno nedávala práve najčastejšie toto všetko najavo. Ani sa tu nejdem ospravedlňovať, pretože nechcem tento wordovský list využiť na niečo také.

Radšej pokračujem niečím krajším, milšími slovami.
Zlatko ja viem, že ty vieš, že ťa moc ľúbim. A musíš vedieť aj to, že aj keď máš niekedy nedostatok takýchto mojich slov, neznamená to, že moja láska k tebe vyprcháva.
Len som asi miestami nedbalá a neuvedomujem si, ako moc to potrebuješ počuť, aj keď na druhej strane si uvedomujem, aké je to dôležité počuť niečo pekné od osoby, ktorú miluješ.

Zlatko je pravda, že s tebou zažívam najšťastnejšie obdobie v mojom živote.
Je to celé okolo nás tak detsky čarovné a pritom na druhej strane tak naozajstne dospelé.
Jednoducho náš vzťah je niečo, čo mi dáva istotu, že môj život bude úžasný pokým ťa budem mať. Preto sa ťa budem držať ako kliešť 

Je to zvláštne, ale jednoducho je nejak prirodzené, že my dvaja k sebe patríme, že všetko čo sa okolo nás deje tak proste má byť, akoby sme to už mali vpísané v osude vopred. Ty a ja.. spolu... stále... a šťastní.

Takto to vidím a hlavne takto to aj navždy chcem. Ak budem mať niekedy zase také obdobia „ticha“ a ty budeš mať nedostatok mojich slov, vráť sa kedykoľvek k tomuto, aby si sa uistil, že ťa milujem.

Skrátka ja vnímam ako prejavy lásky i to ako rada som s tebou, ako často sa pri tebe smejem, aká som pri tebe uvoľnená, ako zažívame aspoň cez víkendy taký ten akoby skutočný život, akoby sme už bývali spolu. Toto celé je pre mňa plné lásky a ani jedna vec by nemohla fungovať, keby som ťa nemilovala.
Na to nikdy nezabudni.... Na tých pár slov... Milujem ťa

 Vyznanie
Komentuj
Napíš svoj komentár