Zamilovanie je ľudská blbosť a láska ľudský výmysel.

A teraz zhodnoťme fakty, ktoré potvrdzujú môj výrok.

Keď som si myslela, že sa mi páči nejaký chalan, môj život sa obrátil naruby. Proste som sa mu chcela páčiť, prispôsobovať, len aby bol so mnou a moje predstavy o spoločnom živote sa stali realitou. A ako na to teraz hľadím s odstupom času, tak som si uvedomila, že som bola naozaj blbá.

V čom si myslíte, že sa skrýva čaro lásky? Je to krásny pocit, ktorý vás zloží na kolená, keď daného človeka uvidíte? Neviete sa riadne pri ňom ani nadýchnuť?
Vážený, nie sme vo filmoch! Život nie je telenovela... Nemyslím si, že sa nám niekto páči vtedy, keď sa s ním furt vadíme. Nemyslím si, že láska je to, keď sa niekomu vieš prispôsobiť - odhodením vlastného presvedčenia... Veď, keď sa vadíte, tak sa nezhodnete, a keď sa nezhodnete, ako chcete spolu riešiť nástrahy života? Alebo, keď sa druhému musíte furt prispôsobovať, byť podľa jeho predstáv tak, má VÁS rád... alebo osobu, ktorou vás urobil?
Ten, kto mi bude o tom tvrdiť opak... že láska sa skrýva v týchto veciach, tak ten o tom vie málo. Ten si len myslí, že ho telka naučila čo to do života. Ale telka len blbne človeka a to je i vedeck dokázané... i keď myslím momentálne na to, že ukazujú kraviny!

No a láska je ľudský výmysel? Pozrite sa do telky... to je výmysel. Pozrite sa na realitu... Je dnes niekto niekomu naozaj verní? V dávnejšej dobe šlo pri manželstvách zväčša o povinnosť, lebo slečna otehotnela, alebo to bolo dohodnuté. Takže?
Obdobie lásky, drôg a sexu? Slogan:"Ja ťa nepodvádzam, len sestru utešujem..."

Takže? Je to tak, alebo to je tak?

 Blog
Komentuj
 fotka
angel...  19. 11. 2010 22:36
a čo keď si fakt rozumejú aj bez toho, aby sa na niekoho hrali?
 fotka
courtneylovegrunge  19. 11. 2010 23:35
ten nadpis =
 fotka
depropex  19. 11. 2010 23:44
tvoje definície lásky a podobných pocitov sú podľa môjho názoru značne ovplyvnené vlastnou zlou skúsenosťou.
 fotka
depropex  19. 11. 2010 23:45
ešte som zabudol - máš v niečom pravdu ale pozeráš sa na vec veľmi plocho. Láska má aj svoje klady a sú ľudia ktorý by za lásku dali veľa. Za skutočnú lásku.



Práve taký ľudia sa jej málokedy dočkajú... aj keď by si ju možno zaslúžili viac... :/
 fotka
lifelover  6. 1. 2011 22:08
a čo tak skúsiť nájsť niekoho kto ťa bude rešpektovať takú aká si, niekoho úžasne nedokonalého s kým si budeš rozumieť bez toho aby ste sa na niečo hrali?

áno máš v niečom pravdu, žijeme v 21.storočí, ľudia sú k sebe kurvy ale jediní, ktorí to môžu zmeniť sme my sami...

problém nie je v druhých ľuďoch ale v nás - ak chceš mať partnera, na ktorého sa môžeš vždy spoľahnúť, musíš sa ním v prvom rade stať ty sama... čo dávame to sa nám vráti /to dobré aj to zlé/...
 fotka
jelisej  7. 1. 2011 00:26
aj moj nazor je ze sa ti asi iba vracia to čo davas ty sama...clovek dokaze lubit ineho cloveka aj ked vie ze nie je dokonalý,ale jednoducho laska je silnejsia... a ak mas niekoho naozaj rada tak je pre teba dokonaly aj so vsetkymi jeho chybami.
Napíš svoj komentár