II. časť Práca na Bee Free feste


O nejakej 16:45 som sa konečne vytrepkala z môjho útočiska do krutého hiphopového sveta. Moji zamestnávatelia ma mali vyzdvihnúť cestou do Hornej Stredy. Čakala som ich na dialnici, na autobusovej zastávke. Najprv som sa len tak nudila a potom som začala kývať nas5 ľuďom do áut, čo ma zdravili, keď šli okolo . Bolo 17:40 keď pri mne zastavili dve autá.

Keďže v jednom sa už tlačilo asi 5 dievčat, sedela som (vedľa asi fotografa, lebo potom na action pobehoval s foťákom v ruke) v nákladnom modeli (fakt tam bol náklad ). Cestou som sa spýtala, či to hrá Metallica, znelo to tak, on že Dreamtheater a potom som si pomyslela, že je to asi posledná normálna hudba, čo v najbližších dňoch začujem .

Pracovný čas bol od 18:00 do 2:00. Dorazili sme na miesto a hneď som sa zamilovala . Stanová osada vyzerala identicky ako na hiphope, ale tie stage.. to bola nádhera.. bolo ich tam 5, na každom hrali iní DJ´s iný štýl , tancovalo sa na pláži... Nevedela som sa dočkať, kedy budem mať po pracovnej dobe, aby som zišla pred pódium a tancovala. V hlave som snovala plán, že na Zelenku sa už nevrátim.

V stane, kde sídlili naši šéfovia sme dostali triko, nejaké reklamné predmety a mp3 prehrávač , aby sme mohli pracovať. Náplň nebudem popisovať zložito stačí keď poviem: niekto uhádol pesničku, dostal výherný kupón. Ja som sa zoznámila s Jankou- z TN, strašne milá holka a šli sme medzi ľud.

Videla som všetko: cez normálnych , pri zmysloch, sfetovaných, opitých, takých, čo si plietli hostesky s radodajkami,ale aj veľmi milých. Milí sa delili na tých, čo sa správali slušne a tých, čo nám ponúkali éčka. Teda, mohla som si vytvoriť celkom obsiahly obraz o spoločnosti, stačila pár tisícová vzorka .

Ale bola sranda. ľudia nás s Jankou spoznávali, kričali na celé okolie správnu odpoveď a kupóny sa míňali ako na bežiacom páse. Okolo 11:30 sme si povedali, že si dáme trošku pauzu, ostatných 8 hostesiek sa tiež už len tak potulovalo, tak sme šli omrknúť všetky stage. Prišiel aj ,,môj okamih" a ja som sa ocitla na pláži pod paľbou skvelej laserovej šou a vynikajúcej hudby... Tancovala som ako besná, že sa ma jeden týpek obzeral, určite tipoval, že na dačom fičím . Ja som mala z toho srandu... Omrkli sme všetky druhy housu, Drumm and Bass a potom back 2 work :/.

Okolo 12:30 sme pracovali pri simulátori surfingu. Tam sme dávali opitým ,,exotom" podpisovať vyhlásenie, že preberajú za seba zodpovednosť. Aj tam boli aj milí chalani, ale aj pár dievčat sa odvážilo vyskočiť na surf... ,,Padla" nám okolo 2:40, to som ešte netušila, aké trable ma stretnú cestou na Zelenku....

III. Návrat na Zelenku

Nas5 domov nás niesol náš šéf. Ja som bola straaaaašne unavená, vstávala som o siedmej ráno kvôli Peti a šéf ma chce hodiť na Zelenku ako poslednú, lebo chcel skočiť do TN a nas5 a zelenka bola najbližšiie k Hornej Strede. Ja, sprostá som súhlasila. Problém bol v tom, že plavovlasé dievčinky sa zabudli zmieniť, že nebývajú v TN , ale v ritiach naokolo a najlepšia bola posledná holka, čo ani nevedela, z akej strany dialnice sa dostane domov, resp. pamätala si len jednu cestu, ktorou sme my neprechádzali.

Blúdili sme až k Ilave a keď som videla tabuľu: Košice 465 km, skoro som sa rozplakala. Klepapa som sa únavou, hlava mi padala dole. Bolo okolo 4:00, keď som sa ocitla pred bránami Zelenky. Prišla som ku stanovej oblasti a rozplakala som sa: kamoška mi nebrala telefón, bola tma ako v rohu a ja som nevedela, ktorý stan je ten správny. Potom som sa nasrala, povedala: Kurnik, JA som postavila ten po**baný stan, JA ho nájdem... a našla som ho .


O 5:35 sa Peťa zobudila na to, ako ja vrieskam na celý stan vulgarizmy, pretože o 5:30 som sa ja zobudila na pokrikovanie opitých hiphoperov: ĽUDIAAAAAAAA SPITEEEEEEE?????? TAK NESPITEEEEE !!!! DOOOOBREEEEE RAAAAAANOOOO!!!!


IV.Prachy nie sú zadarmo

Keď sa ma môj nadriadený na druhý deň, čo ma niesol do Hornej Stredy opýtal, ako som sa vyspala, povedala som pravdu: že keby som bola vlastníkom strelnej zbrane, asi by som podvedome vystrieľala celú stanovú osadu .

Sedeli sme v našom útočiskovom stane, mali sme ešte pár hodín do práce a hlava mi padala na stranu. Môj šém ma presvedčil, nech si ľahnem na 2 hodinky do jeho auta, že dnes to bude náročný deň, aj keď sme prišli skôr a mali sme končiť ,,len" o polnoci. Tka som ležala ako mŕtva veľryba a snažila sa nepočuť to TUC TUC TUC, z ktorého as vytvárali kruhy vo vode v pohároch v stane. Nezavrela som ani oka .

O hodinu som otvorila dvere auta a... spustil sa alarm... šéfovci nechápavo pozerali na mňa..... potom som sa snažila zodvihnúť sedadlo, stlačila som páčku.... a napálila som si ho rovno do hlavy . Keď sa darí, tak sa darí alebo ako sa u nás na východe hovorí: Na posrateho i budar spadne .

Po práci , cestou domov som sa začala smiať, keď som zbadala na palubnej doske GPS navigátor a šéf sa otočil a povedal: A dnes odnesiem prvú teba ! . Ešte som sa stihla nasrať na jednu blondýnečku ani neviem skade, keď povedala, že Košice, to je len jedna ulica a nič. že ani hrad nemáme... Mno, 270 000 ľudí by asi nenatrepala do jednej ulice .Takže som sa ukázala ako lokalpatriotka .


V. F*ck G-Unit a Kontrafakt

Už asi viete, že G-unti ta orange neprišlo.. schmatli melón a vypli si mobily. V novinách sa síce píše ako to nasralo ľudí, ale ja som bola TAM: Keď tí hajzli neprišli, keď všetci, čo vysolili ťažké prachy za nejakú handru s nápisom G-Unit zmenili na nich názor.
V tejto atmosfére som zažila koncert Kontrafaktu, ktorých akosi nemusím, ale páčilo sa mi, že potiahli celý festival a že vykrikovali názory ako F*ck G-unit a ďakujeme, že ste podporili Slovenko a hiphop... (za 5 kila,ne? ... Bolo o zvláštne, ale aj keď hip-hop nemusím, rešpektovala som tú masu ľudí, ktorí sa zabávali na niečom, čo mim bolo a je blízke.

Po koncerte chceli Peťa s partiou dakde sadnúť, ale ja som sa oddelila a padla v stane ako mŕtva a vyspala som sa... konečne !!! a ani ranný budíček ma nezobudil ...


KONIEC

 Blog
Komentuj
 fotka
kamili0  15. 8. 2007 17:44
To sme sa možno aj stretli...

Lebo som dostal tie kupóny nejaké ale nič som nevyhral...



A nejaká čiernovlasá dievčina mi to dávala počúvať. Prvý deň, faithless, a som to uhádol bez počúvania. Sme dostali nápovedu, že tam bola Dido kedysi...
 fotka
luboso  15. 8. 2007 17:48
aspon ze si sa zabavila a to s tymi kosicami je pravda co ti ta blondynecka povedala urcite to bola blavacka
 fotka
putrify  15. 8. 2007 19:35
Luboso- o Košiciach sa nežartuje
Napíš svoj komentár