...v ochcanom hajzli.
Pýtam sa sama seba, či je v 21. storočí možné, že Vás odsúdia pre voľný spôsob života. Priznávam, občas to preženiem, ale kto z nás ( a to ruku na srdce) raz za čas nemá chuť prepiť sa do bezvedomia? Ukázať svetu a okoliu, že v tom našom tele nedrieme len náš sociálny stav a mamon, ale aj chuť pustiť toho nášho neandrtálca v duši na slobodu. Ten môj už kopal do stien svojej jaskyne, do ktorej som ho nemilosrdne zamkla. A už vtedy sa mi vyhrážal slovami: „Veď počkaj keď ma pustíš!“ A ja som ich odignorovala....hlúpy Puco, hlúpy!
No a dnes, dokázal napáchať škôd. Nielenže si ukojil svoje primárne sexuálne potreby, ale ešte si aj zvratkami označkoval pol bytu a diskotéku. Viete, to je dôsledok toho, že v nežnom ženskom tele, žije predhistorický, chlpatý tvor. Nie, nie moji kritici, nesnažím sa obhajovať moje skazené myslenie, chcem Vám len ukázať novú dimenziu života. Normálne je, že veríte v genetiku. Za svoje lícne kosti, obrie ruky a malý penis bežne viníte deduška alebo babičku. Ale, čo myslíte, kam sa podeli tie gény čo v sebe nosil váš neviem koľký predchodca. Nezanikli s ním! Len vplyvom našej „kultúrnej“ spoločnosti sa zahlodali do nášho medzimozgu. Tam sa skrývajú a čakajú kedy budete odrovnaný a nebudete ich kontrolovať.
Neveríte? Okej, dám Vám príklad. Totižto je normálne milý páni, že niekam prídete a aj na kilometer od Vás zavetríte krásnu, bujno prsnatú a preukázateľne plodnú ženu (ono mnohý na to asi aj doplatili, ale nebudme škodoradostný). Čím myslíte, že to je ? No jednoduchá odpoveď, pračlovek vo Vás sa chce množiť. Chce tu ženskú hodiť na zem a ukázať jej, že šéf je tu on!
A vy milé dámy....Vy si vždy hľadáte muža, ktorý bude schopný ochrániť a zabezpečiť Vás aj vaše potomstvo, a keby len to. Pravidelne máte nutkanie zažiť zverský sex a jediný dôvod prečo to nespravíte je : ČO BY SI O VÁS VAŠE PSEUDOKAMARÁTKY POMYSLELI!
A ja Vám niečo prezradím. Zažila som ten najlepší sex s chlapom, s ktorým som sa poznala asi tri hodiny. A nehanbím sa priznať, že to bola najlepšia vec, ktorú som zažila za posledné dva mesiace. A nie nemám výčitky svedomia, ani pocit menejcennosti. Stal sa zo mňa na pol hodinu predátor a som na to hrdá. Môj neandrtálec spí, dobrovoľne zaliezol do jaskyne a naše dve duše sa zosúladili......SOM ŠŤASTNÁ!

 Blog
Komentuj
 fotka
adsy  22. 4. 2011 07:08
odovzdala si sa niečomu prirodzenému
 fotka
flagrantine  22. 4. 2011 07:08
dobré
 fotka
nikorka  22. 4. 2011 11:00
maš pravdu, ina dimenzia
 fotka
puco15  22. 4. 2011 13:33
Ľudia som rada, že som Vám mohla spríjemniť deň
Napíš svoj komentár