Ano, je to chytak. Ale este o tom neviete, lebo ho idem vysvetlit. Ak by ste o tom vedeli, nebudem minat cas na vysvetlovanie. TOtiz ak inokedy citate - cize to, co inokedy pisem - cize v posl. dobe basnicky "od srdca" - cize uprimne bez zartov, ktore by ukryli moje srdiecko (aj tak je v hrudnom kosi ukryte dost solidne), tak teraz neviem ci sa vam oplati, lebo aj ked to bude od srdca tiez, ale basnicka to nebude a ani slzy vam asi do oci nevtlaci. Ale teraz ten slubeny pribeh:

Rano som nastupil na vlak a prestavte si - našiel som starý humor. Sedel na sedacke ako kopka nestastia, ja reku myslim si "jaaaj, tento typek mi sprijemnuje zivot, pomozem mu" a hovorim mu "stary humor, preco tu tak sedis na sedacke ako kopka nestastia? ".
On ze "co si myslis? "
Ja ze "myslím si "jaaaj, tento typek mi sprijemnuje zivot, pomozem mu"".
On ze "správne si odpovedal. Zabit ma chcú, preto som posmutnel."
Ja ze "kto? Ja, že? "
On ze "Nie. Ondrej...z Lužnej"
Ja ze "Co si. Ten nema vzduchovku, iba delobuchy."
On ze "Jes! "
Ja ze "dobre, uz musim vystupovat, som rad, ze som ti zachranil zivot"
On ze "dik. ja by som ti tiez mohol...ale to ti poviem neskor.."
Ja ze "co? " a vystupil som z vlaku...
...ktory ale nestal! Tak ma rebra bolia este teraz, mal som stastie, ze som sa nezabil uplne. Nezabil som sa uplne len vdaka tomu, ze na tom istom mieste lezal uhynuty mlady humor a do jeho tkaniva v rozklade som sa zaboril ako do perinky.

 Napínavý príbeh
Komentuj
 fotka
kolieskonavoze  2. 6. 2009 15:12
toto je nejaky tragicky humor nebola som si ista, ci sa ku koncu smiem smiat, hoci dovtedy sa dalo. aj ked s pochybnostami dufam, ze to teraz nekomplikujem nasilu Ondrej z Lužnej bol dobrý načas to trochu strávilo moju nedôveru, hej
 fotka
nicmanenapada  16. 6. 2009 00:27
Veľmi originálne Dosť som sa pobavil
Napíš svoj komentár