Rad sa zamyslam , newem preco. Je to preto lebo rad snivam, je to preto lebo rad rozmyslam? Nie. Rozmyslam preto ,lebo som clovek. Snivam, lebo som..ani neviem co.

Zase sa toho vela udialo , ale tomu sa nechcem venovat. Chcem sa venovat niecomu inemu.Priatel. Slovo priatel ma vela vyznamov: moze to byt clovek , ktory vas rozveseli ked vam je najhorsie, moze to byt clovek , ktory vas podrzi ked je vam najhorsie , a moze to byt clovek, ktory vie presne to co citite este predtym ako sa vas to spyta. Mne by stacilo keby ten clovek sa aspon zaujimal o to co citim..aspon trochu. Ale ako to byva zvykom staram sa len o to aby sa ostatni citili pri mne dobre. Robim chybu?

Ludia ma volaju von preto lebo je so mnou zabava, lebo sa maju na com smiat..je to smutne.Niekedy sa citim zbytocny ked nie som zabavny. Som len dalsia ciarka do zoznamu..len dalsia tehla do muru.Velakrat som sa zamyslal co znamenam pre priatelov.Stale som sa potreboval v niecom uistovat ci znamenam pre nich nieco. Uz nepotrebujem. Nechcem to..

Co ma vlastne drzi? Co to je? Je to viera, ze sa raz budem mat lepsie..ze raz stretnem takeho cloveka, ktory mi bude absolutne rozumiet..kazdemu mojmu gestu, kazdemu mojej vystrednosti..

Samozrejme si budete teraz mysliet: ,,boze dalsi pubertiak, ktory nevie co so zivotom,,V podstate mate pravdu.Naozaj neviem. Snazim sa zaradit medzi ostatnych, lenze mi to nevychadza. Nie som ako ostatni, mozno len v pohlavi, spravani, atd. Ale v hlbke duse som iny. Uplne. Citim mnohe veci inak..citlivejsie.

Zijeme na tejto zemi az prilis kratko. Da sa vsetko poznanie naraz zhltnut..da sa prezriet vsetky knihy naraz..da sa pochopit vsektych..NIE. Neda sa to. Jedine o co sa ludia snazia,je byt stastny. O to sa snazim aj ja. Snazim sa nezarmucovat inych ludi pokial je to nevyhnutne. Chcem,aby boli stastni. Vela ludi ma povazuje za priatela, lenze ja asi nie som hodny ich priatelstva. S mnohymi ludmi sa zahravam ako s babikami..preco to robim? Mnohokrat som im chcel povedat pravdu, ale nedokazal som to. Som zbabelec. Ja viem..

V poslednej dobe uz nedokazem nic. Jedine co dokazem je ich zabavat. V tom som dobry..lenze niekedy sa to naozaj neda. Potom som pre nich zbytocny? Skusali si to niekedy uvedomit, ze kazdy clovek je iny..ze kazdy clovek ma svoje city..a ze niekedy ich naozaj urazaju. Svojimi poznamkami, uzasnymi vyrokmi, vtipnymi anekdotami...

Keby ma skusili niekedy brat ako cloveka..ako bytost, ktora vnima citlivo kazdu ich poznamku aj ked to nedava najavo..

FRIEND, I NEED YOU

 Blog
Komentuj
 fotka
tinka23  5. 1. 2009 19:51
Nech to bude znieť akokoľvek otrepane nie si nepotrebný... Lenže nemusíš veriť mne ani nikomu inému kto ti to povie, musíš si to uvedomiť sám... Dúfala som že ťa poznám, ale poznám len svoju obdobu teba a ostatným si ani sám nie si istý, tak ako by sme to mohli vedieť my ostatní
 fotka
sunnyday  5. 1. 2009 21:04
viem jake to asi je citit sa nejak strateny medzi priatelmi. ja ich mam vcelku vela,ale ani pri jednom necitim,ze by ma skutocne bral ako super babu,co vie co chce...A velakrat si ani neuvedomili ze aj ich vtipne veci mi prisli vaaazne zleee... Pekny clanok
 fotka
vevenka  5. 1. 2009 23:02
ah jaj..viera je pekná...len treba veriť ved vieš...
 fotka
valach  6. 1. 2009 03:38
poviem to tvojimi slovami: treba zmenit lokal!
 fotka
mauinka  25. 1. 2009 08:54
žiadna zmena lokálu, však si vravel, že s nami ti je dobre Peťo... tak tu teraz nerob výčitky, keď ťa s Macom voláme na pivo. Hej, aj preto, že je sranda, nepopieram... tss ale skús povedať, že ty sa s nami nezabavíš!
Ale teraz fakt, normálne sa po tomto blogu cítim zle.
Napíš svoj komentár