TOlko idealo do pici, a v úpriebehu desiatich minut. Cely zivot sa snazim , jak sprosta hana, ludom pomahat, este aj teraz na rpaxi v nemocnici, vynasam nocniky, meriam moc, a robim sprosteho poskoka sestram a polonahym bezvladnym ohadickovanym pacientom a zistujem ze je to nahovno. radost z toho ze ludom pomaham mi odide ked si ku mne vo vlaku sadne dajaky stary chujaty cigan a si ho "nenapadne" honi pod novinami cez nohavice. SKURVETY ZIVOT! som zneuzita, mam ujmu ! bude to sudiaca basnicka otazka ale, KOLI TAKYM CHUJOM SI MAM CELY ZIVOT NICIT STRESOM, ZALUDOCNYMI PROBLEMAMI, BYT JEDNOU NOHOU V BASE, UKRACOVAT SA O VLASTNE POHODLIE A CHUT ZZIT, LEN ABY SA POTOM TAKY HCHUJ KTOREHO NAPR PO USPESNEJ LIECBE PREPUSTIA ZNEMOCNICE POTOM HONIL NA VEREJNYCH MEISTACH A ZNEUZIVAL TYM DIEVCATA A MLADE ZENY? nedajboze fyzicky znasilnovat? co som mala robit? prijebat mu do hlavy? alebo ze by mi dalsi clovek nakladol do paranoidnych? ale bol kurva nenapadny. boha. asi sa zo mna stane psychopat co bude op nociachkastrovat uchylov.

minuly mesiac v jednej dedine za krcmou na poli ked sa vracala domov znasilnili dievca. nevie sa kto, tusi sa kto. je to jedno. dievca bude poznacene. zneuzite horsie ako dnes ja. skurveti ludia!

ne. toto ja uz nerobim z lasky k bliznemu. ked chcete medinu robit s idealmi a citom tak to radsej jebte na to.. poucila som sa. mna beru ako kus mesa, ja musim brat ludi ako kus mesa. to sa neda vydrzat. mozem jebat na kazdeho s penisom medzi nohami. nahoda to nebola uz sa to stalo a nielen mne ale aj kamoske. tu uz ide o to ze ja potreujem mat pocit uzitocnosti. ale uz jebem an taku uzitocnost. uz ani neviem preco. uz len zotrvacnost. lebo ja ked nieco zacnem optrebujem dokoncit. ja uz mozem jebat dobre skutky. radsej by som bola v bezpeci niekde kde ma ludia nemozu zneuzivat a znasilnovat akymkolvek sposobom a mozem naplno vnimat zivot.

dneska som videla perverzne reci doktora a obchytkavanie sestry po troch dnoch co vyzeral ako seriozny chlap a potom (aj ked ma to velmi neprekvapilo) som pocuvala reci cudujucej sa a pohorsujucej spolupraxujucej medicky, ktora aj ked na to nevyzera este ma veeelke ruzove okuliare. chapem preco sa hovori ze zeny sa na to nehodia. kazdy vyrasta v rozpravkach. skurvete rozpravky.

STOP NASILIA NA ZENACH! (nielen fyzicke, aj psychicke! )
OTVORTE OCI A SA POZRITE NA TO SVINSTVO OKOLO VAS! KAZDY LEN CHCE ZIT VO SVOJEJ ULITKE A NEVSIMA SI AKO SA LUDOM UBLIZUJE. nechce vidiet. boli to.

nech mi hovori kto chce co , toto neni normalne! k comu to okolie donucuje? ! - kamoska sa spusta s 40 rocnym zenatym vyjebanmycm nechutnym kolegom z roboty. cela parta kolegov a kolegyn len caka na chatove akcie a jebu sa tam navzajom. seru na to ze doma maju manzelov manzelky deti, frajerov/ky. jebu jak zajace a je to uplne normalne. pre nich? asi pre cely svet. vsetci len chcu jebat. ale za okienkami v banke sa tvaria ako najinteligentnejsi inteligenti. hovno. PRASATA. neznasam chlapov v oblekoch, su to najvacsi kokoti a zeny oblecene ako stetky, lebo zarucene su stetky.

a tak to chodi. a je to normalne. ja som vadna? mam chut sa na vsetko vyjebat a odist na opusteny ostrov. alebo aspon vyzerat ako chlap. aj ked mi moje telo nevadi, aby ma nemohol ziadny vyjebanec znasilnovat uz lenpohladom. nema to tu zmysel snazit sa o nemozne a prekonavat sa. neviem co ma zmysel. uz asi nic.

 Záchod
Komentuj
 fotka
dog_food  8. 7. 2009 16:54
ľudia sú svine...
 fotka
rebell  8. 7. 2009 17:03
Je to tak.

Treba sa s tím vyrovnať.
 fotka
stmortiis  8. 7. 2009 17:20
dobre povedane..
 fotka
leiasolo  9. 7. 2009 00:38
Uf. Musím si ísť prečítať niečo optimistické, lebo toto mi nedá spať.

Niekedy je jednoducho všetko nahovno... A keď to nemôžeme zmeniť, tak si potom ešte aj my pripadáme nahovno.
 fotka
whatsername8  9. 7. 2009 09:20
tvoj blog som si čitala už včera a keď sa mi dnes nadranom o jednom takom chlapikovi aj snivalo, povedala som si že to bude nejake posolstvo, že zrejme ten komentar naozaj tak veľmi chceš...a vieš čo? po tom sne mi bolo otrasne. lebo som si uvedomila, že je to pravda. exhibicionisti su sice neškodni, ale mysli niekto aj na male deti, ktore si to môžu vysvetliť inak?
 fotka
pottwora  9. 7. 2009 17:05
@whatsername8 @leiasolo @stmortiis @rebell @dog_food



co deti... deti nevedia co ten "ujo" robi, ale preco to tak vzdalovat? ako by si sa citila keby ta niekto tak zneuzil? alebo uz to na svete funguje tak ze zeny to neberu ako nieco hrozne, ale prirodzene a nema sa nad tmy pozastavovat? este im to bude lichotit? kde sme?

mam pocit ze len ludom vytvaram nocne mory. jednemu sa o tom sniva, druhy potrebuje citat nieco optimisticke. to hovori za vsetko. a uz fakt nechapem kde zijem ked mi este moja kamoska povie (s uplnou vaznostou) ze sa lutujem a ze som sa tomu panovi len tak pacila ze to nevydrzal.. chudacik. ja uz stracam rec, dych.. mne sa zastavuje rozum. kde zijem? chodte do pice vsetci s lutovanim a jebanim. mam vas pokrk
 fotka
leiasolo  9. 7. 2009 18:57
@6 Tvoj "útok" na predchádzajúce komentáre nechápem. Svojimi vyjadreniami sme sa iba snažili vyjadriť pochopenie s tvojou situáciou. Nikto netvrdí, že je to prirodzená vec, alebo že by to malo niekomu dokonca lichotiť. Ide o to, že takúto vec jednoducho neovplyvníš. Maximálne to môžeš zaraziť. Tak, že zavoláš políciu, ktorá následne toho úchyla obviní z výtržníctva, alebo presvedčíš niekoho aby ho za takéto správanie poriadne "sfúkol".

That´s all.
 fotka
pottwora  10. 7. 2009 22:08
@leiasolo



nic by si mu nedokazala. v takej situacii v akej som bola. je to jedno. bolo neskoro. fajn si vyjadrila pochopenie. mna serie ze vyjadrenie pochoopenia nic nezmeni. a tebn princip. ze reci ostanu recami. vecsina ludi nepodchyti pointu. jto nahovno. no citat si nieco optimisticnme po precitani mojho blogu? zeby si zabudla na krutu realitu a vysrala sa na nu. ale ccelit tomu je tazke pre kazdeho. radsej zlahccuje.
 fotka
carmen2310  12. 7. 2009 09:57
nie kazdy sa rad depce a utapa v krutostiach zivota..su tu a ty nic na tom nezmenis,to ze ich budes stale dokola rozoberat a rozculovat sa nad tym poskodi len tebe,ale svet to nezmeni..cize nevidim pointu.



a k clanku...ak sa ti nieco nepaci tak s tym nieco rob alebo odid a nie sa tu rozculujes preto ze ty chuda si bola zneuzita..ale ako? tym ze si ho videla? tak si mu mohla nieco povedat,alebo odist.pasivitou nic nezmenis. ale asi ti robi dobre sa lutovat a tvrdit ze ti cely svet ublizuje. Veci co sa deju vo svete su hnusne a krute a castokrat nespravodlive a ja netvrdim, ze ma to netrapi,no pomaha ti nadavat a rozculovat sa?tym spravanie tych ludi nezmenis.tak ak ta to tak velmi serie ,tak sa pokus s tym nieco robit. a ak na to nemas gule, tak sa aspon nestazuj ako ti tento kruty svet ublizuje
10 
 fotka
pottwora  12. 7. 2009 10:41
@carmen2310 nebola si tam, nevies ako to bolo. pozeral sa pri tom na mna, a na este jedno dievca. a to dievca si to nevsimlo. bola som zneuzita. aj ona. nedalo sa mu nic dokazat, a ze to robi sa ukazalo ked bolo neskoro. a nikto mu to nemoze ddokazat. tak to chodi. nezi v rozpravke ze zlo bude potrestane.



ty si zijes vo svojej ohradke a skryvas sa pred vsetkym zlym. vidis len to co chces vidiet. a si obrovsky pokrytec. uz len promiskuita svedci o charaktere. neviem ako zijes teraz, ale viem ako si zila vtedy a tvoje slova u mna nemaju vahu. a neutapam sa v lutosti. len si vsimam co sa stane a idem stale dalej do tazsich skusok ale nikto sa o to nestara a nepochopi to. a sa ani nemusi do toho nikto starat. ty zijes uplne inde. ty si sa lutovala ale nikdy som ti to nevykricala ale chapala som to. kazdy ma svoje problemy a zivotne trapenia s ktorymi sa inak vysporiada.



a budem sa rozculovat a vykrikovat kazdemu, lebo je to prvy krok nejako vecci menit. ludia len zatvarajhu oci. nie kazdy zije ako ty, ty si vypisujes zamilovane basnicky ktore su take zbytocne ako cely zivot zameerany len na vlastnu spokojnost a strkanie hlavy do pieski. a potom si najdu "stastie" ale zeby sa pozreli za seba co vsetko tomu museli obetovat, kolko idelalov, hrodsti, charakteru. co potom ostane? uz nic. ale su v tom tak hlboko ze radsej sa nezamyslaju aby nemuseli vidiet tu marnost vsetkeho.



a aby bolo jasne ja s tym neico robim. nestazujem sa, len sa vyventilujem a ujasnim si veci tym ze sa vypisem, aby mi neostala nejaka ujma ktoru v sebe udusim a ktora ma zmeni ku zlemu. nevies ako zijem, co robim, co chcem dosiahnut.



ty si sa snazila teraz argumentovat, ale robis to len aby si mohla argiumentovat a voci mne protestovat. raz si mi aj povedala ze ty taka si. tak uvadzam veci na pravu mieru.





a ziadam ta o to aby si ma nekomentovala. nevsumaj sa mi nazad do vedomia. mas svoj zivot a nepotrebujem aby sa vo volnom case dakto zaval tym ze sa so mnou bude hadat len preto aby sa hadal. dakujem
11 
 fotka
carmen2310  13. 7. 2009 21:44
sorac,ale ty nic o mne nevies...to co si si vytvorila nazor na zaklade reci inych a dohadov a bohvie coho..to je tvoja vec,ale nemas pravo mi nadavat do promiskuitnych
12 
 fotka
phedre  30. 7. 2009 19:37
Aj mna to sere, cele... Vsetky tie udajne nemenne principy, na ktorych udajne funguje tento svet. Vsetky tie tisice formy pretvarky, ktore su medzi ludmi na dennom poriadku. Ja som nastastie nemala ziadnu skusenost s uchylmi, ale krv sa mi buri v zilach, ked pocujem o podobnych pripadoch... Vtedy ma chyti okrem zurivosti aj strasny pocit beznadeje a citim sa unavena na tomto svete, hoci som si tu este zas az tolko nepozila... Ale v mensej miere to pocitujem, aj ked niekto povie, ze je samozrejme, ze drvivu vacsinu domacich prac bude robit zena a pod... To je tiez urcita forma nie zneuzivania, ale vyuzivania. A mnohi ludia maju stale taketo nazory a pokladaju ich za normu, a ked im to vyvratim, hned som za zatrpknutu feministku.



A co sa tyka promiskuity a kolektivneho jebania, s tym az taky problem nemam, pokial je to dobrovolne z oboch stran... Ved nech sa tesia, ked sa z inych veci tesit nevedia. Je to ich nedostatok dosiahnuteho dusevneho rozvoju, nie moj A pokial nie su zadani a robia to, nech, mozno je to ich ponimanie slobody. Ale ked su... tak su to asi fakt obycajne bezcitne prasce...



Este sa vyjadrim k tomu zatvaraniu oci pred realitou. To robim ako zachranny reakcny mechanizmus, ochrana pred tym humusom vsade navokol. Teda... ja vidim, co sa deje, viem sa preto strasidelne rozculit, alebo sa preto ponaram do beznadeje a mam pocit, ze som sa v tomto svete ocitla ako vysledok akehosi nevydareneho vtipu prozretelnosti... (alebo coho) Ale ako hovorim, ked sa nad tym zacnem rozculovat alebo zufat si, uz som za negativisticku depkarku neschopnu uzivat si zivot... Lenze co ked je proste moja predstava o uzivani si zivota trosku ina ako ta ich? :/



Mala som co povedat... Dufam, ze nevadi rozkec
13 
 fotka
pottwora  30. 7. 2009 22:20
paci sa mi tvoj prispevok @phedre



idem od konca.



zachranne mechanizmy su dolezite. beriem to. ale tento akosi este neviem pouzivat. niekto to asi prirodzene uz vie hned. a niekto sa rad dorovolne necha deptat. kazdopadne, netreba zatvarat oci, prirodzene by mala prist adaptacia na realne podmeinky. nemam rada omacky okolo skutocnosti a zahmlievanie pravdy, aj ked priame povedanei a priznanie moze byt strasne neprijemne.



vacsinou samota vedie k nevyrovnanosti a zufalstvu, zufalstvo k roznym skutkom.. aj promiskuite. necudujem sa, chapem, neviem ako to pojde dalej so mnou. najlepsie by bolo neriesit nic. z vlastnej skusenosti, ja to vnimam tak, ez clovek nevie poriadne ze zije, pokial je sam, ale ked prehnane sa snazi mat nad vsetkym nadhlad, tak upadnutie do vztahu uz berie ako nieco trapne, smiesne co by nevedel prezviat, lebo to budu len citove sracky, ktorymi krmia svoje zufale duse. neviem o com zivot je ale o tom moj zivot nieje. aj ked netvrdim ze som nebola zalubena.. vtedy mi tie sracky priapdali skutocne. ale neopetovanie , ked clovek vo vztahoch s ludmi nieje "rozmaznany" nedostava co potrebuje, tak vsetko vnima z ineho uhla. a teraz neviem co dalej. ako medzi dvoma mlynskymi kamenmi, su dve moznsoti a ani jedna sa mi nepaci.



zeny si za to kde su, mozu samy. sama som zena, pozorujem zeny, vidim tu psychiku, zrejme aj vrodene crty povahy a tak su tam kde patria. a zena si s muzom perfektne vyhovuju. zena potrebuje nejakeho debilka,ktory bude robit vsetko co si ona zmysli (lebo to pvoazuje za prejav lasky a je od mala rozmaznavana rodicmi, ak takym systemom nieje rozmaznavana tak pravdepodobne to ovplyvnuje iste veci ale o tom nechcem teraz) a on to bdue musiet robit ked si hju chce udrzat, lebo potrebuje od nej fyzicke. este ako sa hovori, ze zena bez muza prezije, ale muz bez zeny nie.



takze toklko. tiez som sa rozpisala...
14 
 fotka
r4do  7. 8. 2009 12:36
stop násiliu na ženách. ostatné násilie ktoré je vykonávané na komkoľvek kto nie je žena je v poriadku?
Napíš svoj komentár