Je pravda že ráno vyzeral byť deň úplne príjemný. Slnko svietilo a na oblohe ani obláčik.... Zjedol som posledné nič čo som mal doma. Pôvodne som si to chcel nechať na obed ale predsa len.. raňajky su najdôležitejším jedlom dňa.... proste a jednoducho v nádherný deň som sa ráno vybral do práce, všetko išlo ako obvykle a odrazu mám v ruke list ktorý má veľmi Zvláštneho adresáta, prapodivné miesto doručenia, a záludne znejúce meno odosieľatela, poštárske auto a 6 mŕtvych poštárov, pričom každý je mŕtvy inak.

Všetko sa začalo dosierať keď prišiel na poštu, kde mimochodom pracujem ako poštár, list a podľa toho čo na ňom bolo napísané fakt pekným písmom mal byť doručený do Prdele. vytiahol som mapu a snažil som sa hľadať dedinku, alebo čo to malo byť, s názvom Prdel. Po asi 15tich minútach prinieslo moje snaženie ovocie a v úplnej prdeli mapy ležala Prdel, ktorá mala podľa Googla..moment... Google nevie o Prdeli vôbec nič. Mal som potrebné informácie a súradnice z mapy, ktoré som odovzdal kolegovi čo riadil poštárske auto. Vzadu boli natrieskaný ešte piati ďalší poštári a kopa ozrutných balíkov.... Po troch hodinách nám ostal v aute jeden list...

List som stále držalv rukách a pomaly som očami scanoval scenériu okolo mňa. Po premáhaní samého seba som sa nakoniec rozhodol doručiť list jeho adresátovi. Skoro som si to rozmyslel, ale spomenul som si na heslo poštárov Ankh-Morporku, mesta nachádzajúcom sa na Zemeploche:"Neither rain nor snow nor gloom of night can stay these messengers about their duty." Zanechávam za seboupoštárske auto plné mojich mŕtvych šiestich kolegov, nekonečne dlhú rovnú cestu a s jediným cieľom som vstúpil do hustého lesa, ktorý sa rozprestieral predomnou. Podľa toho čo som doteraz zistil, by som za týmto lesom mal nájsť bod, do ktorého sa plánujem dostať za každú cenu.

TO BE CONTINUED....SOON.. SO STAY TUNED

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
armita  12. 10. 2008 22:03
Snáď si pri meraní vzdialenosti dotyčného miesta nepoužil lyžicu (to mi hneď preblesklo hlavou pri čítani )



a čo pokračovanie ?
Napíš svoj komentár